Trianflor Dania Magec Afbeelding Trianflor Dania Magec
Trianflor Dania Magec ****
Bestemming: Vakantie Tenerife - Puerto de la Cruz

Trianflor Dania Magec

****

Het hotel met in totaal 564 kamers bestaat uit een hoofdgebouw met 6 verdiepingen en 2 bijgebouwen met 6 verdiepingen. De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een kluis en een wisselkantoor.

Hotel o.b.v. Logies



Trianflor Dania Magec

Spanien - Teneriffa - Puerto De La Cruz

Ligging:

Dit aantrekkelijke hotel is centraal gelegen, ca. 600 meter van het strand Jardin en 200 m van de Plaza del Charco vandaan. In de buurt van het hotel bevinden zich tal van mogelijkheden om te winkelen, bars en restaurants. Het openbaar vervoer bevindt zich direct voor het hotel.

Hotelfaciliteiten:

Het hotel met in totaal 564 kamers bestaat uit een hoofdgebouw met 6 verdiepingen en 2 bijgebouwen met 6 verdiepingen. De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een kluis en een wisselkantoor. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi (tegen betaling) beschikbaar. Culinair genieten kan in een restaurant, een koffiehuis en een bar. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte en een speelkamer. Andere service-opties zijn: medische dienst, een wekdienst, een wasserette en een kapper.

Kamers:

Alle kamers beschikken over airconditioning en een badkamer. De meeste kamers hebben een balkon of een terras. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Tot de faciliteiten van de wooneenheden behoort een koelkast. Een telefoon, een televisie en een stereo-installatie zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de kamer. Op de badkamer zijn een douche, een bad en een haardroger aanwezig.

Sport/entertainment:

Het hotel biedt een buitenbad en een kinderbad. Ook een zonneterras, ligstoelen en parasols zijn aanwezig. Het bubbelbad in het zwembadgedeelte garandeert rust en ontspanning. Het hotel biedt een omvangrijk buitensportprogramma met tennis, jeu de boules, minigolf, golf en boogschieten. Met de fitness-studio, tafeltennis, darts en bowling, en bovendien ook met biljart tegen betaling, beschikken de gasten van het hotel over een ruim aanbod aan sportactiviteiten in het binnengedeelte. Na een lange dag kunnen de gasten nieuwe energie opdoen in het wellnessgedeelte, daar is een spa en tegen betaling is ook een sauna en massagebehandelingen beschikbaar. Een entertainmentprogramma voor volwassenen en livemuziek ronden het aanbod af.

Eten en drinken:

Het hotel biedt een waaier aan mogelijkheden. Te boeken zijn: ontbijt, lunch, diner, logies en ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive. Het hotel biedt daarnaast ook snacks aan. Live cooking is een bijzondere attractie. Er worden alcoholvrije dranken en alcoholische dranken geserveerd.

Creditcards:

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Trianflor Dania Magec 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail