Hotel Marte Afbeelding Hotel Marte
Hotel Marte ***
Bestemming: Vakantie Tenerife - Puerto de la Cruz

Hotel Marte

***

Dit hotel ligt aan een smalle levendige straat, midden in de oude binnenstad van Puerto de la Cruz, In de omgeving vindt u tal van winkel- en amusementsmogelijkheden.Een duik in het verfrissende zwembad maakt het vakantiegevoel perfect.Ook een terras, een zonneterras, ligstoelen en parasols zijn aanwezig.

Hotel o.b.v. Logies



Marte

Spanien - Teneriffa - Puerto De La Cruz

Ligging:

Dit hotel ligt aan een smalle levendige straat, midden in de oude binnenstad van Puerto de la Cruz, ongeveer 1 kilometer van het strand Playa Jardin. In de omgeving vindt u tal van winkel- en amusementsmogelijkheden. Een aansluiting op het openbaar vervoer bevindt zich direct voor het hotel. De zeewaterzwembaden van Lago Martianez liggen op ca. 800 meter afstand.

Hotelfaciliteiten:

Het hotel biedt 95 wooneenheden. De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de faciliteiten van het hotel behoort een kluis. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang en wifi beschikbaar. Het hotel biedt een scala aan voorzieningen voor een comfortabel verblijf, waaronder een restaurant, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoort een tv-ruimte. Als gasten met de auto komen, kunnen ze deze in de garage of op de parkeerplaats parkeren. Verder behoort een wasserette tot het service-aanbod.

Kamers:

Meeste wooneenheden hebben een balkon of een terras. Kinderbedjes zijn voor de kleine gasten beschikbaar. Een kluis en een minibar zijn ook aanwezig. Tot de faciliteiten van de wooneenheden behoort een koelkast. Een telefoon, een televisie en een radio ronden het voorzieningenaanbod af. In de badkamers zijn een douche en een haardroger aanwezig.

Sport/entertainment:

Een duik in het verfrissende zwembad maakt het vakantiegevoel perfect. Ook een terras, een zonneterras, ligstoelen en parasols zijn aanwezig. Bovendien biedt het hotel niet alleen recreatiemogelijkheden als de fitness-studio, een sauna en massagebehandelingen, maar (tegen betaling) ook biljart.

Eten en drinken:

Het hotel biedt een waaier aan mogelijkheden. Te boeken zijn: ontbijt, lunch, diner, halfpension en volpension.

Creditcards:

In het hotel worden de volgende creditcards geaccepteerd: Visa en MasterCard.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Marte 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail