Blue Sea Puerto Resorts Afbeelding Blue Sea Puerto Resorts
Blue Sea Puerto Resorts ****
Bestemming: Vakantie Tenerife - Puerto de la Cruz

Blue Sea Puerto Resorts

****

Blue Sea Puerto Resort is een heerlijk resort om uw Vakantie door te brengen. Enerzijds door de prachtige ligging en anderzijds door een ruim aanbod van faciliteiten, zoals een mini-club voor de kleintjes, 4 zwembaden, een uitstekende keuken en een enthousiast animatieteam. Kortom: de perfecte keuze voor uw vakantie.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Blue Sea Puerto Resorts

Blue Sea Puerto Resort is een heerlijk resort om uw Vakantie door te brengen. Enerzijds door de prachtige ligging en anderzijds door een ruim aanbod van faciliteiten, zoals een mini-club voor de kleintjes, 4 zwembaden, een uitstekende keuken en een enthousiast animatieteam. Kortom: de perfecte keuze voor uw vakantie.

Ligging: Blue Sea Puerto Resort op Tenerife

Blue Sea Puerto Resort ligt op ca. 1500 meter van het Martianez strand. Het centrum van Puerto de la Cruz ligt op ca. 1500 meter en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten: Blue Sea Puerto Resort

Blue Sea Puerto Resort telt 390 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en een bijgebouw. In het hoofdgebouw treft u een receptie, een lobby met zitjes en een TV ruimte. In de prachtige tropische tuin vindt u 3 zwembaden (waarvan 1 verwarmd in de winter) en een apart kinderbad. Rondom de zwembaden staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant en voor uw drankjes kunt u zich wenden bij de diverse bars. Verder beschikt Blue Sea Puerto Resort over een binnenzwembad, een doktersservice, een game room en wifi, allen tegen betaling. Voor de kleintjes is er een mini-club (4-12 jaar, 6 dagen per week) en een speeltuintje.

Uw hotelkamer:

De standaardkamers in Blue Sea Puerto Resort zijn ruim en verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, huurkluisje, minibar (tegen betaling) en een balkon of terras met zitje. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een Superior kamer boeken, deze kamer is ruimer en kunt u gebruikmaken van de badjassen die voor u klaar liggen.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Blue Sea Puerto Resort kunt u gebruikmaken van de fitnessruimte, tennis, volleybal, biljart en tafeltennis (sommige faciliteiten zijn tegen betaling). Verder biedt het hotel u een Spa Center. Hier kunt u tegen betaling genieten van de sauna, jacuzzi, massages en schoonheidsbehandelingen. Het animatieteam verzorgt een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging: Blue Sea Puerto Resort

U verblijft in hotel Blue Sea Puerto Resort op basis van Halfpension; ontbijt en diner in buffetvorm.

Tegen een toeslag kunt u verblijven op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks van 11.00 tot 18.30 uur. Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen van 11.00 tot 24.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Blue Sea Puerto Resorts 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail