Blue Sea Interpalace Afbeelding Blue Sea Interpalace
Blue Sea Interpalace ****
Bestemming: Vakantie Tenerife - Puerto de la Cruz

Blue Sea Interpalace

****

Blue Sea Interpalace ligt in een rustige woonwijk vlakbij het strand en diverse winkeltjes, restaurants en bars. Het gezellige 4-sterren Blue Sea Interpalace heeft een goede sfeer en u zult zich er dan ook goed vermaken.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Blue Sea Interpalace

Blue Sea Interpalace ligt in een rustige woonwijk vlakbij het strand en diverse winkeltjes, restaurants en bars. Het gezellige 4-sterren Blue Sea Interpalace heeft een goede sfeer en u zult zich er dan ook goed vermaken.

Ligging: Blue Sea Interpalace op Tenerife

Blue Sea Interpalace ligt op ongeveer 1,5 kilometer van het centrum van Puerto de la Cruz en op ongeveer 2 kilometer van het strand.

Faciliteiten: Blue Sea Interpalace

Blue Sea Interpalace bestaat uit een gebouw en telt 235 kamers verdeeld over 7 verdiepingen. U vindt er een receptie, een lobby met zitjes, een tv ruimte en 4 liften. In de tuin vindt u het zwembad met een zonneterras waar de ligbedden en parasols voor u klaar staan. Er is ook een binnenzwembad (verwarmd in de winter). Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant en voor een verfrissend drankje kunt u terecht bij een van de 2 bars. Verder biedt Blue Sea Interpalace u een doktersservice, een gameroom, wasserette en wifi, allen tegen betaling. Voor kinderen is er een mini-club (4-12 jaar) en een speeltuintje.

Uw hotelkamer: Blue Sea Interpalace

Uw standaardkamer in Blue Sea Interpalace is comfortabel en beschikt over airconditioning, televisie, huurkluisje, minibar (tegen betaling), telefoon en een balkon of terras met zitje. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. De superior kamers zijn gelijkwaardig aan de standaardkamers, maar zijn gelegen op de bovenste verdieping.

Sport & Ontspanning: Blue Sea Interpalace

Op sportief gebied biedt Blue Sea Interpalace u diverse mogelijkheden. U kunt gebruikmaken van de tennisbaan, boccia en minigolf (sommige activiteiten tegen betaling). Het animatieteam verzorgt regelmatig een leuk animatieprogramma.

Verzorging: Blue Sea Interpalace

U verblijft in Blue Sea Interpalace op basis van Halfpension; ontbijt en diner in buffetvorm. Tegen een toeslag kunt u All Inclusive boeken: ontbijt (07.30-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks van 11.00 tot 18.30 uur. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 11.00 tot 24.00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Blue Sea Interpalace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail