Bellavista Afbeelding Bellavista
Bellavista ***
Bestemming: Vakantie Tenerife - Puerto de la Cruz

Bellavista

***

Hotel Bellavista Mirador Hotel Bellavista Mirador is een knus hotel met talrijke winkels en uitgaansgelegenheden in de buurt.

Appartement o.b.v. Halfpension



Hotel Bellavista Mirador

Hotel Bellavista Mirador is een knus hotel met talrijke winkels en uitgaansgelegenheden in de buurt.

Ligging:

In de beroemde badplaats van Puerto de la Cruz, in de rustige wijk van La Paz, op ongeveer 15 minuten lopen van de beroemde zeewater zwembaden. Het centrum met vele winkels, bars , cafes en restaurants ligt op ongeveer 1 km afstand.

Faciliteiten:

De goed onderhouden, particuliere vakantieoord biedt een zwembad met zonneterras, ligstoelen en parasols inbegrepen. Op het dak van een ander zonneterras met ligstoelen en visueel gescheiden nudisten gebied. Lobby met receptie, internethoek (tegen betaling), WiFi (inbegrepen bij de receptie), zitkamer met tv-hoek, een bar en een restaurant met panoramisch uitzicht.

Kamer:

Goed ingerichte studios type A met een gecombineerde lounge (slaapgelegenheid voor 3e persoon), kitchenette, telefoon, satelliet-tv, safe, badkamer, toilet, gemeubileerd balkon met uitzicht op zee. Maximale bezetting is 3 volwassenen. Eenpersoonskamer zijn studio type A voor exclusief gebruik.

Verzorging:

U verblijf in Hotel Bellavista Mirador is op basis van halfpension.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.
Klik voor de prijzen


Bellavista 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail