Sunprime Coral Suites Afbeelding Sunprime Coral Suites
Sunprime Coral Suites ****
Bestemming: Vakantie Tenerife - Playa de las Americas

Sunprime Coral Suites

****

Sunprime Coral Suites & Spa is een 4-sterren, adults only aparthotel met het Travelife Gold Award. Het is centraal gelegen, dicht bij de beste stranden van Tenerife, de boulevard en het exclusieve shopping centrum van Playa de las Americas. In de omgeving vindt u een uitgebreid aanbod van restaurants, bars en recreatieve voorzieningen.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Sunprime Coral Suites

Sunprime Coral Suites & Spa is een 4-sterren, adults only aparthotel met het Travelife Gold Award. Het is centraal gelegen, dicht bij de beste stranden van Tenerife, de boulevard en het exclusieve shopping centrum van Playa de las Americas. In de omgeving vindt u een uitgebreid aanbod van restaurants, bars en recreatieve voorzieningen.

Ligging Sunprime Coral Suites

Sunprime Coral Suites & Spa is centraal gelegen in het centrum van Playa de las Americas. Deze bekende en gezellige badplaats ligt in het zuiden van Tenerife. Op ca. 800 m bevinden zich de stranden Troya Beach en Las Vistas Beach. Langs de boulevard vindt u een ruim aanbod van restaurants en terrasjes.

Faciliteiten Sunprime Coral Suites

Het complex is voorzien van een lobby met receptie, een minimarkt, tegen betaling internethoek, gratis wifi, diverse bars waaronder een lobbybar en poolbar, een restaurant met terras en wasserijservice. Mooi zwembad en 2 zonneterrassen, waarvan een uniek chill out terras op het dak, met ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning Sunprime Coral Suites

Voor de nodige ontspanning biedt Sunprime Coral Suites & Spa aerobics, fitness, yoga en aquagym. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het wellnesscentrum met watercircuit en diverse massages en schoonheidsbehandelingen.

Kamertypes Sunprime Coral Suites

Juniorsuite: Ruim en modern ingericht met airco, flatscreen tv, huurkluisje, gratis wifi en kitchenette met o.a. 2 kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en een broodrooster. Badkamer met een ruime douche, badjassen, slippers en een fohn. Balkon met zitje (1A/2A/3A). Juniorsuite zwembadzicht: Als juniorsuite, echter met zwembadzicht (2B/3B). Juniorsuite zeezicht: Als juniorsuite, echter met zeezicht (2C/3C). Suite: Als juniorsuite, echter veel ruimer (2D/3D/4D). Suite zwembadzicht: Als suite, echter met zwembadzicht (2E/3E/4E). Suite zeezicht: Als suite, echter met zeezicht (2F/3F/4F).

Verzorging Sunprime Coral Suites

Sunprime Coral Suites & Spa is te boeken op basis van ontbijt, halfpension en all inclusive.

All inclusive

  • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm
  • 15% korting op a la carte menu
  • lokale (alcoholische) drankjes van 10:30-23:30 uur
  • snacks en ijsjes van 10:30-18:00 uur
  • afternoon tea van 15:00-16:00 uur



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sunprime Coral Suites 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail