Blue Sea Lagos Cesar Afbeelding Blue Sea Lagos Cesar
Blue Sea Lagos Cesar ****
Bestemming: Vakantie Tenerife - Playa de las Americas

Blue Sea Lagos Cesar

****

Blue Sea Lagos de Cesar ligt in het vakantiecentrum Puerto de Santiago, niet ver van de fantastische kliffen van Los Gigantes. Het zwarte Lavastrand Playa de la Arena , ligt op 400 m van het hotel. In Blue Sea hotel Lagos de Cesar kunt u perfect genieten van een heerlijke vakantie op het populaire eiland Tenerife.

Hotel o.b.v. Halfpension



Ligging: Blue Sea Hotel Lagos de Cesar op Tenerife

Blue Sea Hotel Lagos de Cesar ligt op 400 meter van het strand Playa de la Arena en op loopafstand vindt u diverse winkels, restaurants en barretjes. Per auto bent u In 45 minuten in het indrukwekkende National Park las Caiadas del Teide.

Faciliteiten: Blue Sea Hotel Lagos de Cesar

Het hotel heeft 116 kamers en beschikt een receptie lounge met zitjes en lift. In de tuin vindt u het zwembad met apart kinderbad en met een zonneterras waar de ligbedden en parasols voor u klaar staan (badhanddoeken tegen 15 euro borg) . In het restaurant kunt u van heerlijke maaltijden genieten. Voor uw drankjes kunt u zich wenden tot de diverse bars. Verder biedt Blue Sea Hotel Lagos de Cesar u wireless internet in de openbare ruimtes (tegen betaling), een kapsalon en een stomerij/wasserijservice. s Avonds Animatie/show in de Pianoar. Er zijn 2 zonneterrassen met douches en een fantastisch zeezicht.

Uw hotelkamer Blue Sea Lagos Cesar

De ruime kamers van Blue Sea Lagos Cesar bestaan uit 2 ruimtes. U beschikt over een ruime woonkamer met sofabed en een aparte slaapkamer. Beide ruimtes beschikken over individuele airconditioning, huurkluisje, televisie (gratis voor Corendon gasten), koelkast en een balkon met zitje . Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn.

Sport & Ontspanning Blue Sea Lagos Cesar

U kunt gebruik maken van de fitness ruimte, tafeltennis, badminton en biljart (sommige tegen betaling). Het animatieteam zorgt regelmatig voor diverse activiteiten zoals live muziek en shows. Miniclub met voor de kleintjes en playstation voor de iets grotere kinderen. (beperkte openingstijden, afhankelijk van het aan kinderen)

Verzorging Blue Sea Lagos Cesar

U verblijft in het Blue Sea Hotel Lagos de Cesar op basis van All Inclusive volgens de voorgeschreven formule van het hotel: ontbijt (07.30-10.00), lunch (13.00-15.00) en diner (19.00-21.30) allen in buffet. Diverse snacks (11.00-17.30). Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes (bepaald door het hotel) van 10.30 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes en alle drankjes en maaltijden tussen 23.00 en 10.30 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Blue Sea Lagos Cesar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail