Fiesta Playa Paraiso Afbeelding Fiesta Playa Paraiso
Fiesta Playa Paraiso ***
Bestemming: Vakantie Tenerife - Costa Adeje

Fiesta Playa Paraiso

***

Dit prachtige hotel is rustig gelegen in een woonwijk, vlakbij het blauwe water van de Atlantische Oceaan. De varieteit aan faciliteiten zorgen voor een aangenaam verblijf voor jong en oud!

Hotel o.b.v. Halfpension



Dit prachtige hotel is rustig gelegen in een woonwijk, vlakbij het blauwe water van de Atlantische Oceaan. De varieteit aan faciliteiten zorgen voor een aangenaam verblijf voor jong en oud!

Ligging

Het Fiesta Playa Paraiso is gelegen in een rustige woonwijk. Op zo een 300 meter afstand ligt het strand. Op ca. 50 meter afstand bevinden zich een pin automaat, winkelcentrum, fietsverhuur, supermarkt en bushalte/taxi standplaats.

Faciliteiten

Fiesta Playa Paraiso beschikt over een 24-uurs receptie, Wi-Fi bij de receptie (tegen betaling), een internethoek (tegen betaling), liften, airconditioning in de algemene ruimtes, winkeltjes, een game room, wasmachines en drogers (tegen betaling), een speeltuin en een spa center. Het hotel beschikt over 3 zwembaden, waarvan 1 een met kinderbad en een jacuzzi. Zonnebedden en parasols mogen hier vrij gebruikt worden. Naast het hotel is een zout water meer gelegen met een apart kinderzwembad, aan een smal strand.

Uw hotelkamer

Het hotel Fiesta Playa Paraiso beschikt over 795 2-persoonskamers. Alle 2-persoonskamers zijn voorzien van een badkamer met bad en douche, plafond ventilator, terras met tafel en stoelen en tegen betaling: telefoon, kluis, satelliet tv, strijkijzer en koelkastje. Optioneel is het bijboeken van zeezicht (beperkt beschikbaar).

Sport & Ontspanning

Om uw vakantie nog meer invulling te geven zijn er: minigolf (met borgsom), tafeltennis (met borgsom), tennis (met verlichting tegen betaling), basketbal, voetbal, volleybal, dart, biljard (tegen betaling), water polo, aerobics, aqua-gym, kayaks, canoes en verschillende cursussen (tegen betaling) beschikbaar. Overdag en s avonds is er entertainment.

Verzorging

Halfpension: Ontbijt (07.30-10.15) en diner (18.00-21.00), allen in buffetvorm.

All Inclusive: Ontbijt (07.30-10.15), lunch (12.45-15.15) en diner (18.00-21.00), allen in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.30). Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes (bepaald door het hotel) van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, wijn en alle drankjes en maaltijden tussen 24.00 en 10.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fiesta Playa Paraiso 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail