Club Playa Blanca Afbeelding Club Playa Blanca
Club Playa Blanca ****
Bestemming: Vakantie Lanzarote - Playa Blanca

Club Playa Blanca

****

De Hotel is gevestigd in een rustige omgeving van de hotelwijk Playa Blanca. Club Playa Blaca is een Aantrekkelijk vakantiecomplex in Canarische bungalowstijl met subtropische tuin en zwembadcomplex, omgeven door uitgestrekte zonneterrassen.Het centrum met vele uitgaans- en winkelmogelijkheden, restaurants en winkels is op 800m afstand.

Aparthotel o.b.v. All Inclusive



Aparthotel Hotel Hl Club Playa Blanca

Spanje - Lanzarote - Playa Blanca

Plaats

Spanje, Lanzarote, Playa Blanca

Ligging

In rustige omgeving van de hotelwijk Playa Blanca. Het mooi strand Playa Dorada is op ca. 20 minuten loopafstand (ca. 1.000m) bereikbaar (regelmatige shuttlebus inclusief). Het centrum met vele uitgaans- en winkelmogelijkheden, restaurants en winkels is op 800m afstand.

Faciliteiten

Aantrekkelijk vakantiecomplex in Canarische bungalowstijl met subtropische tuin en zwembadcomplex, omgeven door uitgestrekte zonneterrassen (ligbedden, kussens en parasols inclusief, badhanddoeken tegen borg), ook met rustige hoekjes voor ontspanning en pool-/snackbar met heerlijk terras. Lichte en mooi ingerichte lobby met receptie en zitjes, WiFi (in omgeving van de receptie inclusief), internethoek (tegen betaling), salon met sat.-televisiehoek, restaurant en bar. Spaanse categorie: 4 sterren, 164 eenheden, 1 etage, 1 ligt.

Voor kinderen

Miniclub (4-12 jaar, 6x per week), kinderbadje, speeltuin en minidisco.

U verblijft

2-kamerbungalows type B (ca. 40m2, 1-4 personen) met airco, woonkamer (slaapmogelijkheid voor 3e en 4e persoon), 1 aparte slaapkamer, WiFi (tegen betaling), kitchenette, huurkluisje, telefoon, sat.-tv, bad of douche/wc, fohn, gemeubileerd terras, optioneel met waterpark inclusief te boeken. De 3-kamerbungalows type C (ca. 50m2, 3-5 personen) met dezelfde faciliteiten zijn ruimer met 2 slaapkamers.

Goed om te weten

Optioneel dagelijkse entree in het mooie aguapark van het zusterhotel HL Paradise Island inclusief bij te boeken.

Eten en drinken

all inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Continentaal langslapersontbijt tot 12.30 uur. 2x per week thema-avonden. Op aanvraag diner in het zusterhotel HL Paradise Island en HL Rio Playa Blanca mogelijk. Overdag snacks, s middags koffie, thee en koekjes en/of cake van 16.30-17.30 uur. Lokale (niet)alcoholische drankjes bij de maaltijden en van 10.00-23.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Club Playa Blanca 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail