Hotel HD Beach Resort Afbeelding Hotel HD Beach Resort
Hotel HD Beach Resort ****
Bestemming: Vakantie Lanzarote - Costa Teguise

Hotel HD Beach Resort

****

SunConnect HD Beach Resort is een luxe, 4 sterren resort direct gelegen aan het strand van Costa Teguise. In het resort heerst een rustgevende sfeer die nog eens extra wordt benadrukt door de relax pool en het uitgebreide wellnesscenter. Het resort beschikt daarnaast over vele faciliteiten voor de ideale gezinsvakantie! HD Beach Resort biedt een uitgebreide all inclusive formule en je hebt zelfs de mogelijkheid...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel HD Beach Resort is een 4-sterren hotel in Costa Teguise. In 2011 is het hotel in zijn geheel gerenoveerd en beschikt over moderne, luxe juniorsuites en suites.

Ligging: Hotel HD Beach Resort ligt op ca. 75 m van het zandstrand. Het centrum van Costa Teguise ligt op ca. 500 m.

Faciliteiten: Het hotel beschikt over een lobby met receptie, gratis draadloos internet, liften, 2 bars, waaronder een poolbar, een buffetrestaurant en een a la carte restaurant (Italiaans) en disco. 2 Zwembaden met zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning: O.a. fitness, basketbal, tafeltennis en beachvolleybal. Tegen betaling biljart, fietsverhuur en diverse watersporten. Wellnesscenter met tegen betaling o.a. sauna, jacuzzi, massages en schoonheidsbehandelingen. Animatieprogramma.

Kinderen: Apart kinderbad met speeltoestellen, speeltuin en miniclub (6 t/m 12 jaar).

uniorsuite: Modern en verzorgd ingericht met airco, tv, koelkastje, huurkluisje, gratis draadloos internet en zitje. Badkamer met douche en fohn. Balkon of terras met zitje (B1B/2B/3B). Juinorsuite zeezicht: Als juniorsuite, echter met zeezicht (B1A/2A/3A). Suite: Als juniorsuite, echter met een aparte slaapkamer (A1B/2B/3B/4B). Suite zeezicht: Als suite, echter met zeezicht (A1A/2A/3A/4A)

Verzorging: All Inclusive en all inclusive plus. All inclusive plus: als all inclusive, echter met als extras dagelijks gratis entree tot het wellnesscenter, kajakken, windsurfen, snorkelen en 2 dagen per verblijf gratis entree tot het waterpark van Costa Teguise.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvorm laat continentaal ontbijt van 10:15-11:45 uur 1 x p.w. a la carte diner (met reservering) lokale (alcoholische) drankjes van 10:30-23:00 uur snacks van 15:00-16:00 uur afternoon tea van 15:30-17:00 uur ijs op gezette tijden

All Inclusive plus

zoals hierboven dagelijks gratis entree tot het wellnesscenter 2 dagen per verblijf gratis entree tot het waterpark van Costa Teguise kajakken, windsurfen, snorkelen



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel HD Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail