Be Live Lanzarote Resort Afbeelding Be Live Lanzarote Resort
Be Live Lanzarote Resort
Bestemming: Vakantie Lanzarote - Costa Teguise

Be Live Lanzarote Resort


Vanuit het Be Live Family Lanzarote hotel heeft u direct toegang tot het iCala El Ancla strand aan de noordkust van het eiland. Het hotel is rustig gelegen maar toch in de buurt van diverse toeristische bezienswaardigheden. De dichtstbijzijnde winkels in het centrum van Costa Teguise vindt u op ca. 2 kilometer. Een bushalte vindt u direct voor het hotel. De luchthaven light op slechts ca. 12 kilometer van het...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Be Live Family Lanzarote
Spanje - Lanzarote - Costa Teguise

Ligging Vanuit het Be Live Family Lanzarote hotel heeft u direct toegang tot het iCala El Ancla strand aan de noordkust van het eiland. Het hotel is rustig gelegen maar toch in de buurt van diverse toeristische bezienswaardigheden. De dichtstbijzijnde winkels in het centrum van Costa Teguise vindt u op ca. 2 kilometer. Een bushalte vindt u direct voor het hotel. De luchthaven light op slechts ca. 12 kilometer van het complex.

Faciliteiten: Het Be Live Family Lanzarote hotel bestaat uit 371 moderne kamers en beschikt over een receptie, lobby, gameroom en een bibliotheek. In het buffetrestaurant, de poolbar en de lobbybar kunt u terecht voor uw hapjes en drankjes. In de prachtige tuin met palmbomen en panoramisch uitzicht op zee, vindt u twee zwembaden voor volwassenen en 3 zwembaden voor kinderen. Hier staan ligbedjes en parasols voor u klaar. Er is bovendien een badhanddoekenservice aanwezig (tegen een kleine meerprijs wanneer u gebruikte handdoeken inwisselt in schone badhanddoeken). Ook uw kinderen beleven in dit hotel een onvergetelijke vakantie. Zij kunnen gebruik maken van diverse spelletjes, een speeltuin, videogames, cinema en er is een mini-club (4-12 jaar). Voor tieners tussen 13 en 17 jaar is er een teenclub waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd. Bij de receptie kunt u per verblijf 30 minuten gratis gebruik maken van wifi, daarna is dit tegen betaling te gebruiken. Verder biedt Be Live Family Lanzarote u winkeltjes, een was- en een medische service (alle tegen betaling).

Uw hotelkamer: De standaardkamers (1-3 personen) zijn modern ingericht en beschikken over airconditioning, telefoon, satelliet televisie, een minibar (tegen betaling) en een kluisje (tegen betaling). De badkamer bestaat uit een bad en/of douche, toilet en fohn. De kamers beschikken over een balkon of terras met zitje. Tegen een meerprijs boekt u een kamer met zeezicht (2-3 personen). De faciliteiten in deze kamer is zoals in de standaardkamers met als extra dat u kiest voor een prachtig uitzicht op zee. Kiest u echt voor luxe tijdens uw welverdiende vakantie, dan boekt u een superior zeezichtkamer (2-3 personen). Deze ruime kamers zijn gelegen op de bovenste verdiepingen van het hotel zodat u op uw balkon of terras geniet van het mooiste uitzicht op zee. Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 3 volw. + 1 kind). Dit kamertype bestaat uit 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en een aparte woon-/slaapkamer met sofabed, met een tussendeur. Maakt u samen met uw gezin een echt feest van uw vakantieBoek dan de Familiekamer iBetter Together (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 3 volw. + 1 kind.). In dit kamertype vindt u een ouderslaapkamer met een tussendeur naar de kinderslaapkamer die geheel in kinderstijl is ingericht. Bovendien is er een Playstation, u maakt er gebruik van gratis wifi, u kunt er gebruik maken van badjassen en slippers, er is een minibar met welkomstpakketje en er is een Espressomachine met welkomstpakketje (met onder andere thee, koffie en chocomel). Als klap op de vuurpijl kunt u ook driemaal per week verblijf a la carte dineren. Wanneer u verblijft in een voordeelkamer (2 personen) geniet u extra voordelig van een heerlijke zonvakantie. Deze kamers kunnen qua ligging en faciliteiten ten opzichte van de standaardkamers afwijken.

Sport & Ontspanning: Wilt u af en toe even actiever bezig zijn dan lekker luieren in de zonWaag u dan aan een spelletje volleybal of basketbal. Daarnaast biedt het hotel u een gym (minimum leeftijd 16 jaar), een tennisbaan en twee squashbanen. Vervolgens komt u weer heerlijk tot rust in het solarium, de sauna of in de jacuzzi (alle tegen betaling, ter plaatse reserveren is verplicht). Overdag en s avonds worden er diverse activiteiten voor volwassenen en kinderen georganiseerd.

Verzorging: U verblijft in Be Live Family Lanzarote op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.30), lunch (13.00-15.00) en diner (19.00-22.00), alle in buffetvorm. Het hotel biedt u diverse snacks tussen 10.30 en 18.30 uur. Alle door het hotel geselecteerde lokale (non)alcoholische drankjes tussen 10.30 en 24.00 uur. Tegen betaling: premium drankjes, minibar, importdrankjes en drankjes in een fles.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Be Live Lanzarote Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail