Arrecife Gran Afbeelding Arrecife Gran
Arrecife Gran *****
Bestemming: Vakantie Lanzarote - Arrecife

Arrecife Gran

*****

Arrecife Gran Hotel Ife Gran Hotel & Spa

Spanje - Lanzarote - Arrecife

Plaats

Spanje, Lanzarote, Arrecife

Ligging

In Arrecife, direct aan het witte zandstrand Reducto. Het centrum van de stad met talrijke winkel- en uitgaansmogelijkheden is op ca. 5 minuten loopafstand.

Faciliteiten

Lobby met receptie, WiFi (binnen het complex inclusief), restaurant, a la carte restaurant en bar met panoramisch uitzicht, zwembad (verwarmbaar, overdekt) met zonneterras (ligbedden, parasols en badhanddoeken inclusief) en pool-/snackbar. 160 kamers, 17 etages, lift. Spaanse categorie: 5 sterren.

Verzorging

Op basis logies/ontbijt of halfpension te boeken. Halfpension: ontbijt en diner in buffetvorm.

U verblijft

2-persoonskamer (2-3 personen) met airco, telefoon, huurkluisje, sat.-tv, bad/wc met fohn, optioneel met zeezicht of voor alleengebruik. De suites (2-3 personen) hebben een aparte slaapkamer met panoramisch uitzicht.

Wellness

Fitnessruimte met sauna, stoombad, warmtebad, hydromassagedouches tegen betaling.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Arrecife Gran 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail