Casa Yaiza Afbeelding Casa Yaiza
Casa Yaiza
Bestemming: Vakantie La Palma - TODOQUE

Casa Yaiza


Casa Yaiza

La palma, Todoque.

Voor de kinderen

babybedje

Verzorging

logies

Inbegrepen

schoonmaak kamer (1x per week), bedlinnen, handdoeken en theedoeken

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, tot 5 kg, 5,00 per dag

Ligging

centrum Todoque op ca. 1 km, luchthaven op ca. 35 km, rustig gelegen, strand op ca. 6 km en winkels op ca. 1 km

Faciliteiten

gratis WiFi op de kamer, tuin en prive parkeerplaats buiten

Overige informatie

onze classificatie: 2 sterren

USPs

Mooi, je eigen huurauto, Heerlijk begin, welkomstpakket, Jouw plek, het terras, Moment voor jezelf, het uitzicht, Alleen bij Holland International en Wat een leuke tuin!

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, 1 bedlinnenwissel per week, 2 handdoekenwissels per week, 2 theedoekenwissels per week, bij reservering welkomstpakket mogelijk, bestaande uit: fles water, melk, koffie, vruchtensap, suiker, fruit, brood en boter (15,- ter plekke te voldoen) en deze casita is incl. een auto (Cat. B. Opel Corsa of gelijkwaardig) van Cicar. Er wordt geen apart autohuurvoucher verstrekt. Een upgrade (+tarieven) kan via uw reisagent opgevraagd worden. De upgrade dient ter plaatse betaalt te worden. Eigen risico is deels inbegrepen d.m.v. een borg van 600 euro (ter plaatse via creditcard).Bij schade gaan de kosten van de borg af. Voor volledige dekking is er een extra verzekering van 7 euro per dag (ter plaatse betalen, borg vervalt hierbij).Diefstalverzekering en ongelimiteerde kilometers inbegrepen. Bij inlevering van de auto dient het benzine level gelijk te zijn als bij ontvangst, om extra kosten te voorkomen. Een babyzitje is verkrijgbaar op aanvraag voor vijf euro per dag, ter plaatse te betalen. Extra bestuurder is kosteloos. Creditcard op naam van de hoofdbestuurder is verplicht. Bij aankomst melden bij de reisleiding

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Casa Yaiza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail