H10 Taburiente Playa Hotel Afbeelding H10 Taburiente Playa Hotel
H10 Taburiente Playa Hotel ****
Bestemming: Vakantie La Palma - Los Cancajos

H10 Taburiente Playa Hotel

****

Hotel H10 Taburiente Playa

H10 Taburiente Playa is een heerlijk luxe hotel met een uitstekende keuken voor een ontspannen vakantie, gelegen in de sfeervolle badplaats Los Cancajos.

Faciliteiten

Faciliteiten: Dit comfortabele hotel beschikt over een ruime lobby met receptie, liften, tv-ruimte, tegen betaling internethoek, gratis wifi in de lobby, diverse bars, waaronder een lobbybar en een poolbar en een buffetrestaurant. 2 Zwembaden, groot zonneterras, ligbedden, parasols en badhanddoekservice (borg).

Sport & Ontspanning: Tafeltennis (borg). Tegen betaling tennis en biljart. Tegen betaling sauna en massage.

Ligging & Omgeving

Ligging: Direct aan zee, op ca. 350 m van het strand en het kleine centrum. De historische hoofdstad Santa Cruz de la Palma ligt op ca. 4 km. Er is een pinautomaat aanwezig.

Kinderen: Apart kinderbad en speeltuin.

Verzorging: Ontbijt, halfpension, all inclusive. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:30-12:30 uurlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uursnacks van 15:30-18:00 uur

Kamer: Comfortabel ingericht met airco, tv (ook BVN), minibar (op aanvraag) en huurkluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon met zitje (1C/2C/3C).Voordeelkamer: Als kamer, echter zonder balkon (2S).Kamer zeezicht: Als kamer, echter met zeezicht (1A/2A/3A). Juniorsuite: Als kamer, echter ruimer met kingsize bed en zeezicht (2D/3D).





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


H10 Taburiente Playa Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail