La Villa Afbeelding La Villa
La Villa *
Bestemming: Vakantie La Palma - El Paso

La Villa

*

Bungalows La Villa

Spanje - La Palma - Los Llanos De Aridane

La Villa is een rustig gelegen bungalowcomplex aan de zonnige westkant van La Palma. La Villa beschikt over mooie, ruime bungalows. In de prachtig onderhouden tuin is het verwarmbaar zwembad gelegen met zonnenterras. Met in de omgeving de mooie lava stranden en de indrukwekkende caldera van La Palma en de centra van Los Llanos en El Paso in de omgeving heeft u alle ingrendienten voor een heerlijke vakantie op La Isla Bonita.

Faciliteiten

Faciliteiten: Het appartementencomplex beschikt over een lobby met receptie, gratis wifi in de lobby, wasserette. Tuin met verwarmbaar zwembad, zonneterras met ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning: Tafeltennis.

Ligging & Omgeving

Ligging: La Villa is een rustig gelegen bungalowcomplex. Het strand ligt op ca. 6 km, het centrum van Los Llanos op ca. 3 km en van El Paso op ca. 4 km. Op ca. 300 meter liggen verschillende restaurants en bars.

Verzorging: In La Villa verblijft u op basis van logies.

Bijzonderheden U boekt deze bungalows en villas inclusief autohuur. Zie de prijsbijlage voor meer informatie.

De auto neemt u bij aankomst op de luchthaven in ontvangst en levert u bij vertrek ook daar weer in. Hiermee komen de transfers te vervallen. Bij 1 en 2 personen is een categorie A auto gereserveerd, bij 3 personen een categorie B auto en bij 4 personen een categorie C auto.

Bovengenoemde autos worden geleverd door gerenommeerde lokale autoverhuurbedrijven: Cat. Type huurauto of gelijkwaardig A Nissan Micra, Opel Corsa, Citroen Saxo ; 3-deurs B Seat Ibiza, VW Polo; 5-deurs C Seat Cordoba, VW Polo Classic; 5-deurs (airco) D Jeep Suzuki; Wrangler E Minibus; 8 pers.

Inbegrepen: - Onbeperkt aantal kilometers - CDW (All Risk verzekering) en TP (diefstal verzekering, uitgezonderd persoonlijke eigendommen) met behoud van eigen risico van ca. 450,- bij cat. A, B en C en ca. 600,- bij cat. D en E. - PAI (Inzittenden verzekering) - Extra bestuurder - Lokale belastingen

Niet inbegrepen, ter plaatse te voldoen: - Brandstof (auto wordt met volle tank afgeleverd en dient vol te worden geretourneerd) - Kinderzitje ca. 3,50 per dag - Afkoop eigen risico ca. 4,- p.d. bij cat A, B en C en ca. 10,- p.d. bij cat. D en E.

Overige voorwaarden/opmerkingen: - Waarborg en eindafrekening: creditcard (cash niet mogelijk) - Minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs. Bestuurders onder de leeftijd van 20 jaar betalen een extra borg van ca. 210,- - Een huurdag is 24 uur. Bij een 8-daagse reis worden dan ook 7 dagen autohuur berekend. Het kan voorkomen dat door het vluchtschema uw huurperiode van 7 dagen (7 x 24 uur) overschreden wordt. In dat geval kan een extra huurdag berekend worden. - Niet alle accommodaties beschikken over parkeergelegenheden.

Let op: wijzigingen in bovenstaande voorwaarden/tarieven zijn voorbehouden.

Kamers:

2-Kamerbungalow: 1-3 pers. Netjes ingerichte woon-/slaapkamer met tv, kluisje en kitchenette met o.a. kookplaten, koelkast, koffie- en theefacaliteiten en magnetron. Aparte slaapkamer. Badkamer met bad met douche. Groot terras met zitje en met zeezicht (B1A/B2A/B3A). 3-Kamerbungalow: 1-5 pers. Als 2-kamerbungalow, echter met extra slaapkamer (A1A/A2A/A3A/A4A/A5A).





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


La Villa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail