El Drago Afbeelding El Drago
El Drago **
Bestemming: Vakantie La Palma - Brena Baja

El Drago

**

Prachtig gelegen, tegen een heuvel en in Canarische Stijl gebouwde villa aan een hellende weg. Schitterend uitzicht over de vallei en op zee.

Ligging El Drago

  • Prachtig gelegen, tegen een heuvel en in Canarische Stijl gebouwde villa aan een hellende weg. Schitterend uitzicht over de vallei en op zee. Op de grens van San Antonio en Brena Baja, 5 km van het lavastrand van Los Cancajos, 500 m van het centrum van San Antonio met restaurants, winkeltjes en supermarkt.

Kamerinformatie

  • 2-kamerappartement: rustiek ingericht en zeer ruim, woonkamer met zitje (slaapplaats voor 1 persoon) en eethoek, tv en huurkluisje. Goed ingerichte, open keuken met keramische kookplaten, oven, afzuigkap, broodrooster en koffiezetapparaat. Badkamer met bad. 2-persoonsslaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met zitje en een geweldig uitzicht. 3-kamerappartement: als het 2-kamerappartement, extra 2-persoonsslaapkamer met twee 1-persoonsbedden.

Kenmerken El Drago

  • Zwembad
  • Zonterras met ligbedden
  • Afstand tot het strand
  • Afstand tot het centrum

Bijzonderheden El Drago

  • In de tuin is een klein zwembad met terras, ligbedden en parasols.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


El Drago 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail