Erasmo Afbeelding Erasmo
Erasmo *
Bestemming: Vakantie La Gomera - LA GOMERA

Erasmo

*

Toe aan een vakantie die in het teken staat van rustDan kiest u dit complex! Wat dacht u ervan om lekker een boek lezen op het dakterras of te wandelen door de schitterende omgeving.

Ligging Erasmo

  • In de wijk Vueltas, op loopafstand van het strand en de haven.

Kamerinformatie Erasmo

  • De 2-kamerappartementen zijn voorzien van een woon-/slaapkamer met zitje. Kitchenette met kookgelegenheid en koelkast. De appartementen beschikken over een slaapkamer. Badkamer met bad, douche en toilet. De appartementen hebben een balkon of terras met zitje.

Kenmerken Erasmo

  • Natuurliefhebbers
  • Rustig gelegen
  • Kleinschalig

Bijzonderheden Erasmo

  • Het complex bestaat uit slechts elf appartementen en beschikt over een dakterras.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Erasmo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail