Bungalow: Rocas Rojas Afbeelding Bungalow: Rocas Rojas
Bungalow: Rocas Rojas **
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - San Agustin

Bungalow: Rocas Rojas

**


Algemeen


De bungalows van Rocas Rojas zijn individueel ingerichte bungalows in een aangename rustige omgeving. Gasten kunnen hier genieten van een ontspannen vakantiesfeer. Elke bungalow is uniek en goed uitgerust voor een geweldige zelfcatering vakantie. Op een paar minuten loopafstand ligt het centrum met winkels, bars en restaurants.


Ligging


Het bungalowcomplex Rocas Rojas ligt op 500 meter van het prachtige strand, San Agustin en op 3 km afstand van Playa del Ingles. Het is een ideale locatie voor wie op zoek is naar een rustige vakantie in Gran Canaria. Het complex ligt op een paar minuten lopen van het belangrijke commerciele centrum dat voorzien is met een groot selectie van winkels, bars en restaurants. Vanwege de verhoogde ligging van de Rocas Rojas Bungalows is het park ongeschikt voor mensen met een handicap, of voor mensen met loopproblemen.


Faciliteiten


i 3 zwembaden i Restaurant i Tennisbaan i Supermarkt i Kapper i Wasserij i Receptie met kluisjes i Boetiekje i 18 hole golfbaan i bowlingbaan


Kamers


De standaard bungalow heeft een capaciteit van 3 tot 5 volwassenen. Deze bungalow is voorzien van een badkamer met bad en douche, een lounge gedeelte, een kitchenette (3 kookplaten, oven en een koelkast), een tv en een balkon of terras.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Bungalow: Rocas Rojas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail