Club de Mar Afbeelding Club de Mar
Club de Mar ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Puerto de Mogan

Club de Mar

***

Club de Mar

Club de Mar biedt de perfecte combinatie van traditie, moderniteit en rust. De fantastische ligging, direct aan zee in het unieke dorpje Mogan, geeft een prachtig uitzicht over het water, het strand en de jachthaven.

Het sfeervolle hotel Club de Mar ligt direct in de schilderachtige omgeving van de haven van Puerto de Mogan! Gasten kunnen hier genieten van o.a. een massage en sauna in de spa of van een duik in het verwarmde zwembad, met een zonneterras en zwembadbar. Een trapje voert u rechtstreeks de zee in.

Het appartementencomplex ligt in een exclusief gebied van Puerto Mogan op slechts 200m van het hotel en 100m van de duikboten. Het complex is opgetrokken uit charmante, traditioneel Spaanse gebouwen van slechts twee verdiepingen hoog. Elke verdieping herbergt twee appartementen. De appartementen zijn in 2010 volledig vernieuwd en voldoen aan alle eisen van de moderne tijd. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van vriendelijke kleuren. De lichte appartementen zijn voorzien van airconditioning en hebben 1 of 2 slaapkamers,en-suite badkamerfaciliteiten, kitchenette, koelkast, huurkluis en satelliet-tv.

De standaard appartementen hebben 1 slaapkamer, zijn geschikt voor 1-3 personen en beschikken OF over een Frans balkon (geen zitplaatsen) OF over een gemeubileerd balkon of terras. De standaard familie appartementen van 70 mhebben twee aparte slaapkamers, waarmee ze geschikt zijn voor 2-5 personen. Vanaf het terras of balkon is het genieten geblazen van een prachtig uitzicht. Gasten die in de Club de Mar appartementen verblijven kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Varadero Visrestaurant, inclusief het zwembad.

De Superior appartementen bieden plaats aan 2-3 personen. Deze appartementen beschikken over een aparte slaapkamer, magnetron en een balkon of terras. Elke twee appartementen delen een buitenserre met zonnebedden en eigen douche. Alleen gasten die in de superior appartementen verblijven mogen vrij gebruik maken van het zwembad van het hotel Club de Mar.

Duiken

Extra Divers Gran Canaria bevindt zich bij het Cordial Mogan Playa hotel (minder dan 1 km. van Club de Mar) en staat onder Duits management. De ervaren crew (sommigen werken er al ruim 14 jaar) verzorgt cursussen vanaf Open Water tot Divemaster volgens het SSI en CMAS systeem. Door hun jarenlange ervaring kennen ze alle ins en outs van de duikstekken!

Het duikcentrum ligt in het zuidwesten van het eiland in een beschermde baai. Dit maakt het mogelijk om hier het gehele jaar door te duiken. Het duikcentrum biedt standaard bootduiken aan en 1 x per week kantduiken. Startend vanuit de haven van Mogan worden verschillende wrakken en dropoffs aangedaan. Tijdens deze duiken wordt u begeleid in grote getale begeleid door vissen. Ook is het mogelijk om te gaan duiken in het natuurreservaat Reserva Marina del Cabron waar u lekker vanaf het strand het water ingaat. Wilt u graag Mantas zienDuik dan bij La Galeta in het noorden. Door deze grote variatie is duiken hier geschikt voor zowel beginnende als ervaren duikers! Duiken in Gran Canaria is een mix van helder water, aangename watertemperaturen, grote vissen, wrakken, scholen vis en een fascinerende rotsformaties. U vindt hier o.a. Mantas, koffervissen, zachte koralen, zee-engels (een zeldzame haaiensoort) en vele anemonen. En voor de liefhebbers liggen er direct voor de haven van Puerto de Mogan ook 2 wrakken op een diepte van slechts 19 meter!

Inclusief

  • retourvluchten vanaf Schiphol, Dusseldorf of Brussel naar GRAN CANARIA
  • luchthavenbelasting
  • alle transfers luchthaven-accommodatie-luchthaven
  • diensten van onze lokale agent/host(ess)
  • 7 nachten in accommodatie o.b.v. logies
  • zekerheid van een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Club de Mar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail