Mirador del Atlantico Afbeelding Mirador del Atlantico
Mirador del Atlantico ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Puerto Rico

Mirador del Atlantico

***

Algemeen

Mirador del Atlantico is hoog gelegen waardoor het een geweldige uitzicht heeft. Door de relaxte sfeer kunt u heerlijk genieten bij het zwembad die een verleidelijke uitzicht op het strand als achtergrond heeft.

Ligging

Het strand van Playa Amadores vindt u op ca. 400 m en de gezellige restaurantjes en bars zijn ook op slechts ca. 400 m te vinden.

Faciliteiten

Deze appartementen beschikken over een lobby met receptie, gratis wifi in openbare ruimtes, liften, minmarkt, tv-ruimte, buffetrestaurant (met thema-avonden), bar, poolbar en wasserijservice. Daarnaast vindt u er een zwembad en zonneterras met ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning

Aerobic, boogschieten, squash, fitness, aquafit, waterpol, darts en tegen betaling minigolf, squash en tafeltennis. Dagelijks animatieprogramma. Jacuzzi en tegen betaling sauna.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Mirador del Atlantico 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail