Maracaibo Afbeelding Maracaibo
Maracaibo ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Puerto Rico

Maracaibo

***


In dit kleine complex staat gezelligheid centraal. De appartementen hebben een frisse en moderne uitstraling. Langs het zwembad kunt u heerlijk genieten van de zon met een goed boek en een drankje in de hand. Ondertussen heeft u ook nog eens een prachtig uitzicht over Puerto Rico. In Maracaibo gaat u een heerlijke vakantie beleven!


Ligging Maracaibo



  • Op ca. 400 m van het zandstrand en op ca. 600 m van het centrum. Op ca. 200 m vindt u winkels, een bushalte en op ca. 50 m het dichtstbijzijnde restaurant


Kamerinformatie Maracaibo



  • De 1-, 2- en 3-kamerappartementen zijn voorzien een woon-/slaapkamer met slaapgelegenheid, airconditioning (tegen betaling), tv en kluisje (beide te huur). Kitchenette met twee kookplaten, koelkast (vriesvak), koffiezetapparaat, waterkoker en toaster/broodrooster. De 2- en 3-kamerappartementen beschikken over respectievelijk over een en twee aparte slaapkamer(s). Badkamer met bad, douche en toilet. Balkon met zitje.


Bijzonderheden Maracaibo


Het complex beschikt over een receptie, lift, lobby, tv-hoek, internetfaciliteiten, minisupermarkt, a la carte restaurant, bar, pool-/snackbar, tuin, zwembad, apart kinderbad en een zonneterras met ligbedden en parasols. Er is basketbal, tafeltennis, darts en biljart. Voor de kinderen is er een speelruimte. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Maracaibo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail