Sunwing Afbeelding Sunwing
Sunwing ****
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Sunwing

****

Uitermate kindvriendelijk met o.a. Lollo & Bernie miniland Direct aan zee gelegen Vele activiteiten voor het hele gezin

Sunwing Arguineguin is een ideale familie accommodatie op het eiland Gran Canaria! In de zwembaden zul je samen met de kinderen vele uren doorbrengen. Er worden o.a. diverse waterspellen georganiseerd en zelfs het volgen van speciale zwemlessen is mogelijk. Alle appartementen zijn dicht bij andere faciliteiten gelegen, zoals restaurants, bars, Miniland, Fitness & Spa en de help desk. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Miguels Kitchen & Grill, het moderne a la carte restaurant waar je zowel Sunwing klassiekers zoals hamburgers of Caesar salade als vele heerlijke Spaanse gerechten kunt bestellen. Net zoals andere Sunwing hotels, biedt ook Sunwing Arguineguin een breed scala aan avondvoorstellingen. De professionele entertainers zullen je meerdere avonden per week vermaken op het buitenpodium. Andere belangrijke faciliteiten zijn de Mini Market & Deli, Lollo & Bernies Miniland, Teen Lounge en onze Fitness & Spa.

Ligging

Op ca. 1 km van het strand en op ca. 2 km van het dichtstbijzijnde centrum.

Kamerinformatie

De 1- en 2-kamerappartementen zijn voorzien van een woon-/slaapkamer en kitchenette. De 2-kamerappartementen beschikken over een aparte slaapkamer. Badkamer met bad of douche en toilet.

Bijzonderheden

Het aparthotel beschikt over een receptie, twee bars, een restaurant, buitenzwembad, kinderbad en een zonneterras met ligbedden en parasols. Er is een tennisbaan en animatieprogramma. Tevens internetfaciliteiten.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Sunwing 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail