Sun Club Afbeelding Sun Club
Sun Club
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Sun Club




Sun Club




Ligging




Iets boven het schitterende duinenlandschap van Maspalomas, op ca. 300 m van de winkelcentra Cita, met bars, winkels, cafes,en op ca. 800 m van het Yumbo-center. Naar het schijnbaar eindeloze zandstrand van Maspalomas is het ca. 900 m. Bushalte in de buurt.




Faciliteiten




Populair, in Canarische stijl, gebouwd bungalowcomplex met schitterende, uitgestrekte subtropische tuin. De bungalows liggen harmonisch in de ruime, uit twee gedeelten bestaande, tuin. Een groot zwembad omgeven door royale zonneterrassen, ligbedden en parasols (inclusief) ligt in het tweede gedeelte van het complex. Kapper en minimarkt. Spaanse categorie: 2 sleutels, 318 eenheden, 1 etage.




Sport & Fitness




Veelzijdige watersportmogelijkheden aan het strand zoals banana-boot, kajak, jetski (lokale aanbieders en tegen betaling). De 18-holes golfbaan van Maspalomas ligt op ca. 3 km afstand.




Kamers




Superior bungalows type B (ca. 55m2) volledige gerenoveerd. Ruim, smaakvol en modern ingericht met gecombineerde woon-/slaapkamer (slaapmogelijkheid 3e en 4e persoon), aparte slaapkamer, keuken met grote koelkast en apart vriesvak, elektrisch koffiezetapparaat, toaster, magnetron, eethoek, huurkluisje, sat.-tv (Duitse programmas), bad of douche, wc, gemeubileerd terras en kleine tuin. Max. bezetting: 3 volw. of 2 volw. en 2 kinderen. Eenpersoonskamers zijn bungalows voor alleengebruik.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Sun Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail