Santa Monica Afbeelding Santa Monica
Santa Monica ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Santa Monica

***


Santa Monica


Een appartementencomplex met schitterende ligging aan de duinen. U zult zich hier geen moment vervelen, want vanaf het balkon is het fascinerend om te zien hoe de duinen steeds van vorm veranderen.


Ligging Santa Monica


De aan de zuidkust van het eiland gelegen badplaats Playa del Ingles kenmerkt zich door de schitterende stranden en de vele winkel- en uitgaanscentra, waarvan Kasbah, Yumbo en Metro de meest bekende zijn. Playa staat tevens bekend om het bruisende uitgaansleven: de talrijke restaurants, bars, cafes, discotheken en nachtclubs bezorgen u een heerlijke vakantie. Appartementen Santa Monica ligt in een rustige omgeving, direct aan de duinen van Maspalomas en toch op slechts ca. 200 m van het winkel- en uitgaanscentrum Cita.


Faciliteiten Santa Monica


Het complex beschikt over een lobby met receptie, liften, minimarkt, gratis draadloos internet rondom het zwembad, tegen betaling internethoek, 2 bars, waaronder een poolbar en een restaurant. In de tuin vindt u een verwarmbaar zwembad en een zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (met borg).


Sport & Ontspanning Santa Monica:


Ter ontspanning is er tafeltennis en een openlucht schaakspel aanwezig. Tegen betaling kan er tennis en poolbiljart gespeeld worden. Ook zijn er tegen betaling massages.


Kinderen Santa Monica


Voor de kinderen is er een apart kinderbad en speeltuintje


Kamers Santa Monica


2-Kamerappartement: 1-4 pers. Appartement op begane grond met netjes ingerichte woon-/slaapkamer met 2 slaapbanken, tv (ook BVN), huurkluisje en open keuken met onder andere 2 elektrische kookplaten, koelkast en een koffiezetapparaat. Aparte slaapkamer. Badkamer met douche en fohn. Terras met zitje. (A2A/A3A/A4A) 2-Kamerappartement 1e verdieping: 1-3 pers. Als 2-kamerappartement, echter op de 1e verdieping met balkon of terras met zitje. (B1A/B2A/B3A) 2-Kamerappartement zeezicht: 1-3 pers. Als 2-kamerappartement, echter op 2e, 3e of 4e verdieping met balkon met zitje en zeezicht. (C1A/C2A/C3A)


Verzorging Santa Monica


Santa Monica is te boeken op basis van logies, ontbijt of halfpension. Ontbijt en diner zijn in buffetvorm.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Santa Monica 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail