Santa Barbara Afbeelding Santa Barbara
Santa Barbara ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Santa Barbara

***

Ligging: Santa Barbara op Gran Canaria

Santa Barbara ligt in Playa del Ingles, met op 250m het winkelcentrum Yumbo. Het strand ligt op 900 meter. In de nabije omgeving treft u tal van restaurants en supermarktjes.

Faciliteiten: Santa Barbara

Het bungalowpark beschikt over 90 bungalows. De bungalows zijn gelegen in de groene tuin met 3 zwembaden en 2 kinderbaden. Rondom de zwembaden liggen ruime opgezette zonneterrassen met ligbedjes en parasols. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de internetmogelijkheden (draadloos en met kabel).

Uw bungalow:

De 3-kamerbungalows zijn netjes ingericht en voorzien van een woon/slaapkamer met bedbank, keuken met magnetron, 2 kookplaten, koelkast, koffiemachine en (beperkt) inventaris. Er zijn 2 aparte slaapkamers. U kunt tegen betaling een satelliet tv en kluis huren. De badkamer beschikt over een badkamer bad/douche en toilet. Alle bungalows beschikken over een tuin(tje) met terras en meubilair.

Sport & Ontspanning:

U kunt in Santa Barbara tegen betaling gebruik maken van tafeltennis en tafelvoetbal.

Verzorging: Santa Barbara

U verblijft op basis van logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Santa Barbara 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail