Riu Waikiki Hotel Afbeelding Riu Waikiki Hotel
Riu Waikiki Hotel ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Riu Waikiki Hotel

***

Algemeen

Hotel Riu Waikiki us een uitstekend hotel voor families. Het hotel heeft een aangename sfeer, een goed restaurant en veel animatieprogrammas. Ook ligt het hotel in een levendige omgeving met in de omgeving veel restaurants, winkels, bars en uitgaansmogelijkheden.

Ligging

Hotel Riu Waikiki ligt op ca. 1.5 kilometer van het strand en op ca. 500 meter van het centrum van Playa del Ingles. Playa del Ingles heeft schitterende stranden en veel winkel- en uitgaanscentra, waarvan Kasbah, Yumbo en Metro de meest bekende zijn. Ook zijn er talrijke restaurants, bars, cafes, discotheken en nachtclubs. Vanuit Playa del Ingles kunnen er verschillende excursies in de omgeving worden gemaakt zoals verschillende boottochten, jeepsafaris, quadrijden, buggytours en een bezoek aan het aquapark.

Faciliteiten

24-uurs receptie, 2 restaurants met terras, salonbar met TV, snack/poolbar, fitnessruimte, kapsalon, kiosk, kapper, internethoek, kinderclub RiuLand, speeltuin, buitenzwembad met kinderzwembad, zonneterras met ligstoelen, parasols en kleedhokjes. Er zijn verschillende sportmogelijkheden zoals tennis, tafeltennis, gymnastiek, volleybal, waterpolo, biljart en tafelvoetbal. Overdag is er een animatieprogramma voor kinderen van 4-12 jaar in de kinderclub RiuLand en ook voor volwassenen. In de avond zijn er onder andere live muziek en shows.

Kamers

Comfortabele en verzorgde tweepersoonskamer voorzien van tweepersoonsbed, telefoon, satelliet TV, kluisje, plafondventilator en balkon of terras met meubilair. Badkamer voorzien van wastafel, bad en toilet.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Riu Waikiki Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail