Parque Paraiso II  LG Afbeelding Parque Paraiso II LG
Parque Paraiso II LG ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Parque Paraiso II LG

***

Parque Paraiso II is een geliefd bungalowpark in de levendige badplaats Playa del Ingles. Ondanks de centrale ligging, is het in het bungalowpark een oase van rust. De bungalows zijn comfortabel en netjes ingericht en op het terras van uw bungalow staan ligbedjes. Kiest u voor het strand, het zwembad of uw eigen terrasHet kan allemaal!

Ligging: Parque Paraiso II op Gran Canaria

Parque Paraiso II ligt centraal in het gezellige Playa del Ingles. Het winkelcentrum Kasbah ligt op 400 meter, de Yumbo ligt op circa 900 meter. Het strand ligt op ca. 1,8 kilometer.

Faciliteiten: Parque Paraiso II

Parque Paraiso II is een ruim opgezet bungalowpark met 122 bungalows. De geschakelde bungalows liggen verspreid in de groene tuin met palmbomen. In de tuin treft u het zwembad met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Het park beschikt over een receptie die 24 uur per dag geopend is. Tevens beschikt Parque Paraiso II over een restaurant en een bar.

Uw bungalow:

De 2-kamerbungalows zijn geschikt voor maximaal 3 personen. De bungalows zijn voorzien van een woon-/slaapkamer met slaapbank, tv, huurkluisje, eethoek en een kitchenette met o.a. 2 kookplaten, koelkast en koffiezetapparaat. Aparte slaapkamer. De badkamer beschikt over bad/douche, toilet en haardroger. Alle bungalows hebben een terras met zitje en ligbedden.

De 3-kamerbungalows zijn geschikt voor maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen, zijn gelijkwaardig aan de 2-kamerbungalows echter met een extra slaapkamer.

Verzorging: Parque Paraiso II

U verblijft in Parque Paraiso II op basis van logies of halfpension. Ontbijt en diner in buffetvorm.

Lets Go Diving, Gran Canaria

Lets Go Diving is het initiatief van Jan Michel Mennen, een Nederlandse PADI Staff Instructor met veel kennis van de wateren rond de Canarische eilanden. Persoonlijke aandacht, veiligheid en plezier staan voorop bij alle activiteiten. Om dit te kunnen garanderen is er een beperkt aantal deelnemers per instructeur bij alle activiteiten.

Lets Go Diving bezoekt de mooiste duikstekken van Gran Canaria. In het zuiden d.m.v. boottrips o.a. het Artificieel rif dat door maritiem biologen van de universiteit van Las Palmas is aangelegd, het rif van Pasito Blanco, het rif bij Arguineguin, het russisch wrak bij El Pagar, Medio Almud, en de grotten en wrakken van Puerto Mogan. Ook wordt regelmatig een dag ingepland naar het beschermd onderwater natuurgebied El Cabron bij Arinaga of naar Sardinia del Norte, waar zelfs af en toe Mantas gesignaleerd worden.

De basis van Lets Go Diving is de boot Atlantis. De boot is onlangs geheel gerenoveerd en aangepast aan het gebruik als duikbasis. D.w.z. dat er gescheiden ruimtes zijn ingericht voor huuruitrusting en prive duikuitrusting, een compressor ruimte met Coltri-Sub Silent compressor, opberg en spoelruimte, een gezellige zithoek, lesruimte met video en DVD. Een omkleedruimte en toilet, een van goed gevulde koelkasten voorziene keuken en niet te vergeten een fijn zonnedek! Dit alles en de aanwezigheid van een goed toegankelijk achterdek, zwemplatform en een robuuste zwemladder rechtvaardigt ons motto; Meer comfort, meer plezier

Bij Lets Go Diving zijn er geen bijkomende kosten zoals voor bootduiken, decokamer, natuurpark etc.

Prijzen:

  • Introductieduik incl. pick-up, drankjes, certificaat van deelname 55,-
  • Dagtrip met 2 duiken incl. pick-up, lucht en lood, lunch en drankjes 58,-
  • Duikpakket 2 dagen (4 duiken) incl. pick-up, lucht en lood, lunch en drankjes 113,-
  • Duikpakket 3 dagen (6 duiken) incl. pick-up, lucht en lood, lunch en drankjes 158,-
  • Duikpakket 4 dagen (8 duiken) incl. pick-up, lucht en lood, lunch en drankjes 203,-
  • Duikpakket 5 dagen (10 duiken) incl. pick-up, lucht en lood, lunch en drankjes 248,-
  • Extra duik (3e duik op een dag)25,-
  • Nachtduik incl. pick-up, lucht, lood, lamp 35,-
  • Huur complete duikuitrusting per dag 6,-
  • Fotos op CD-Rom van je duiken 25,-

Leren Duiken?

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Tegen een toeslag van 380 euro per persoon op de reissom kunnen wij deze aanbieding voor u reserveren inclusief een Open Water Cursus inclusief logboek en Fish Species kaart. De cursus is inclusief gebruik van duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u het brevet (ca. 35 euro). Het lesboek (ca. 60 euro incl. DVD) kunt u zowel ter plaatse als bij ons van tevoren aanschaffen.

Tijd besparen op vakantie tijdens uw cursus?

Begin uw cursus in Nederland en haal uw brevet in Gran Canaria!

Het is mogelijk om een deel van de cursus in Nederland al af te ronden zodat u ter plaatse optimaal van uw vakantie kunt genieten. Vraag bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

Overige cursussen

  • Check-out duik 1:1 met instructeur 45,-
  • Scuba Review 75,-
  • PADI Scuba Diver incl. logboek en Fish Species kaart 225,-
  • PADI Adventure Diver (3 duiken) 160,-
  • PADI Advanced Open Water Diver 270,-
  • PADI Rescue Diver 330,-
  • PADI Divemaster 600,-
  • PADI Assistant Instructor 450,-
  • Van Referral naar Open Water Diver 225,-

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Parque Paraiso II LG 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail