Los Tilos Afbeelding Los Tilos
Los Tilos **
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Los Tilos

**

Los Tilos

Verzorgde appartementen met een zeer gunstige ligging in Playa del Ingles. Los Tilos is een geliefd complex bij vele Nederlanders en mede door de vriendelijke service en goede ligging tegenover de Yumbo een ideaal vakantieadres voor jong en oud.

Ligging Los Tilos

Ca. 900 m van het strand en direct tegenover het winkel-/uitgaanscentrum Yumbo. Een supermarkt vindt u op ca. 50 m afstand. Tegenover de appartementen bevindt zich een bushalte en taxistandplaats.

Faciliteiten Los Tilos

Het appartementencomplex beschikt over een kleine lobby met receptie, tv, tegen betaling wifi en internethoek, liften en een bar/restaurant met terras bij het zwembad. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad, omringd door een zonneterras en zonneweide met ligbedden, parasols en douches.

Sport & Ontspanning Los Tilos

Tegen betaling poolbiljart.

Kamertypes Los Tilos

2-Kamerappartement: 1-4 pers. Eenvoudig ingericht met een woon-/slaapkamer met slaapbank, tv (ook Nederlandse zenders), huurkluisje, eetbar en een kitchenette met onder andere 2 elektrische kookplaten, koelkast en koffiezetapparaat. Aparte slaapkamer. Badkamer met bad met douche. Balkon of terras met zitje. (max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar) (1A/2A/3A) 2-Kamer voordeelappartement: 2 pers. Als het 2-kamerappartement, echter alleen met terras en met voordelige prijzen. (2W)

Verzorging Los Tilos

U verblijft in appartementen Los Tilos op basis van logies. In de omgeving vindt u tal van bars en restaurants.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Los Tilos 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail