Los Arcos Afbeelding Los Arcos
Los Arcos **
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Los Arcos

**

Ligging

Los Arcos is rustig gelegen op ca. 15 minuten loopafstand van Playa del Ingles en op ca. 1,5 km van het strand. Op ca. 300 meter ligt het het winkel-/uitgaanscentrum Yumbo.

Faciliteiten

Los Arcos bestaat uit 339 bungalows verdeeld over een ruim park met mooie tuinen, 4 zwembaden met zonneterrassen, ligbedden en parasols, restaurant, bar en een minimarkt. Tegen betaling kunt u internet gebruiken (Wifi en internethoek). Voor de kinderen is er een apart kinderbad en een speeltuin.

Sport/Amusement

Tafeltennnis, minigolf en poolbiljart (tegen betaling).

Goed om te weten

U kunt verblijven op basis van logies en logies/ontbijt.

Kamer

De bungalows bestaan uit een woon-/slaapkamer met een slaapbank, kitchenette met 2 kookplaten, koelkast, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, tv (tegen betaling) en wifi (tegen betaling). Er is een aparte slaapkamer. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Tuintje met terras en zitje. Kluisjes zijn te huur bij de receptie.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Los Arcos 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail