Guatiza Afbeelding Guatiza
Guatiza ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Guatiza

***

Guatiza Complex

De Guatiza complex ligt op minder dan 5 minuten lopen van het strand Playa del Ingles, in het zuiden van Gran Canaria. Het heeft een dakterras met uitzicht op zee.

Ligging

Vlakbij vindt u het winkelcentrum Cita, die restaurants, winkels, supermarkten en een apotheek te vinden. Luchthaven van Gran Canaria ligt op ongeveer 30 km afstand.

Faciliteiten

Apartamentos Guatiza heeft 2 buitenzwembaden, waaronder een voor kinderen. Er is ook een groot terras, dat is ideaal om te zonnen.

Kamers

Alle Guatiza appartementen hebben een keuken en een eigen badkamer. Ze hebben ook een klein terras dat uitkijkt op de zwembaden. Ze is geschikt voor maximaal 3 personen. Kinderen onder de 12 jaar verblijven gratis bij gebruik van reeds aanwezige bedden.

Verzorging

U verblijft in Guatiza op basis van logies.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Guatiza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail