Bungalow Betancuria Afbeelding Bungalow Betancuria
Bungalow Betancuria ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Bungalow Betancuria

***

Ligging

Centraal gelegen in een zijstraat, in de bekende vakantiewijk Playa del Ingles. Naar het fijne, lange zandstrand en de kilometerslange boulevard is het ca. 500 m. De winkelcentra Yumbo en Kasbah met talrijke winkel- en uitgaansmogelijkheden liggen op loopafstand.

Faciliteiten

Bij vaste gasten populair vakantiecomplex uit de goede middenklasse bestaande uit meerdere, terrasvormig aangelegde rijtjesbungalows, ieder met een eigen tuin. Middelpunt is het mooi aangelegde zwembad met zonneterras (ligbedden en parasols inclusief). Receptie, WLAN (30 minuten inclusief, daarna tegen betaling). Spaanse categorie: 2 sleutels, 56 wooneenheden, 2 etages.

Voor kinderen

Kinderbadje.

verblijf

3-kamerbungalows type C met 1 etages en 2 aparte slaapkamers met bad of douche/wc op de eerste etage. Beneden is de woon-/slaapkamer, kitchenette met koffiezetapparaat, eethoek, sat.-tv, huurkluisje, aparte wc, gemeubileerd terras met gazon. Max. bezetting: 5 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

Goed om te weten

U verblijft op basi van logies tegen een toeslag is halfpension,all inclusive bij te boeken.

HP:

ontbijt/diner in het naastgelegen hotel Sahara Playa.

ALL inclusive

Eten en drinkenOntbijt, lunch en diner in buffetvorm. Showcooking, 1x per week thema-avond. Snacks van 11.00-16.00 uur en koffie/thee en koekjes en/of cake van 15.30-17.00 uur. Lokale alcoholische en niet-alcoholische drankjes van 10.00-22.30 uur in het naastgelegen hotel Sahara Playa (op ca. 300 m afstand).





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.
Klik voor de prijzen


Bungalow Betancuria 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail