Buenos Aires Afbeelding Buenos Aires
Buenos Aires ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Buenos Aires

***

Ligging: Buenos Aires op Gran Canaria

In het centrum van Playa del Ingles gelegen en op ongeveer 900 m van het strand. Op loopafstand treft u het winkelcentrum Yumbo met winkels en voldoende uitgaansmogelijkheden aan. Er is een bushalte op 70 m. Het strand van Maspalomas vindt u op 5 km en op 2 km een golfbaan.

Faciliteiten: Buenos Aires

Buenos Aires beschikt over 150 nette appartementen verdeeld over 6 verdiepingen en 3 liften. U treft er een receptie, een lounge en een restaurant met binnen-en buitenzitgedeelte. Kleurrijke cocktails kunt u nuttigen bij de bar en is er een pool-snackbar aanwezig. In de tuin ligt het zwembad omringd door een zonneterras met gratis ligbedden en parasols. Voor kinderen is er een apart kinderbad en een speeltuintje aanwezig. Het complex biedt gratis draadloos internet in openbare ruimtes aan.

Uw appartement:

Uw verzorgde 2-kamerappartement, geschikt voor max. 2 volwassenen en 1 kind, is van alle gemakken voorzien zoals een kitchenette met koelkast, magnetron, 2-pits kooktoestel, koffie- en theezetfaciliteiten, TV met gratis Nederlandstalige zender, kluisje (tegen betaling), woon/slaapkamer met sofabed, aparte slaapkamer, telefoon, badkamer met bad/douche, toilet en een balkon of terras met zitje.

Sport & Ontspanning:

Tegen betaling biljart.

Verzorging: Buenos Aires

  • Logies: geen maaltijden.
  • Logies ontbijt: ontbijt in buffetvorm.
  • Halfpension: ontbijt en diner in buffetvorm.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Buenos Aires 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail