Bronze Playa Afbeelding Bronze Playa
Bronze Playa
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Bronze Playa


Ligging

Dit gezinsvriendelijke resort in San Bartolome de Tirajana ligt vlak bij de luchthaven, binnen 2 km afstand van Winkelcentrum Kasbah, Playa de las Burras en Playa de San Agustin. Ook Yumbo Shopping Center en Winkelcentrum CITA liggen binnen 2 km afstand.

Resortvoorzieningen

Dit resort beschikt naast een restaurant over een buitenzwembad en een bar/lounge. WiFi in gemeenschappelijke ruimtes is gratis. Een poolbar, een gratis kinderclub en een kinderzwembad zijn enkele van de overige voorzieningen.

Kamervoorzieningen

De 170 kamers beschikken elk over gratis WiFi, een ingericht balkon en een flatscreentelevisie met satellietzenders. Een slaapbank, een fohn en een douche zijn enkele van de overige beschikbare voorzieningen.

All-inclusive details

Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij Labranda Hotel Bronze Playa. Deze tarieven zijn hoger omdat eten en drinken op het terrein bij de kamerprijs zijn inbegrepen (er gelden mogelijk beperkingen). Belastingen en fooien Belastingen zijn inbegrepen.

Activiteiten en faciliteiten/uitrusting

Alle plaatselijke activiteiten, faciliteiten en uitrusting zijn inbegrepen. Lessen/spelletjes AerobicslessenKooklessenYogalessen

Entertainment

Entertainment en activiteiten ter plaatseLive optredens ter plaatse Niet inbegrepen Geimporteerde en/of luxe drankenLuchthaventransfersWasserij/stomerijservicesActiviteiten en diensten door onafhankelijke operatorenVervoer naar off-site activiteitenFooien

Hotelvoorzieningen

24-uurs receptie Gratis kidsclub Gratis kinderopvang/activiteiten met toezicht Aantal kamers - 170 Aantal verdiepingen - 6 Bar / lounge Conciergeservices Lift Parasols bij het zwembad Hulp bij uitstapjes/tickets Gratis WiFi Meertalig personeel

Gezinsvriendelijke voorzieningen

Familiehotel Buitenzwembad Kinderzwembad Kinderopvang met toezicht/activiteiten (gratis) Gratis WiFi Kinderclub (gratis) Slaapbank Babybedden (gratis)

Internet

Beschikbaar in alle kamers: Gratis WiFi Beschikbaar in een aantal gemeenschappelijke ruimtes: Gratis WiFi

Parkeren

Gratis offsite parkeerplaatsen

Kamervoorzieningen

Gemeubileerd balkon Airconditioning Telefoon Dagelijkse schoonmaak Privebadkamer Gratis toiletartikelen Fohn Alleen douche Bureau Kluisje op de kamer (toeslag) Slaapbank Verduisterende gordijnen





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Bronze Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail