Barcelo Margaritas Halfpension Afbeelding Barcelo Margaritas Halfpension
Barcelo Margaritas Halfpension ****
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Barcelo Margaritas Halfpension

****


Ligging


Barcelo Margaritas ligt op loopafstand van het shopping- en uitgaanscentrum Yumbo en ca. 2 kilometer van het zandstrand. Het hotel biedt een gratis shuttle service naar het strand.


Faciliteiten


Barcelo Margaritas beschikt over 383 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en een bijgebouw. In het hotel treft u een receptie met ruime lobby, liften en een tv-ruimte. In het restaurant worden ontbijt, lunch en diner in buffetvorm geserveerd. Bij de diverse bars worden de drankjes uitgeschonken. Het hotel beschikt over 2 zwembaden (een met animatie gedurende de dag en 1 zwembad voor diegene die rustig van de zon willen genieten) en 2 kinderbaden. Rondom de zwembaden staan ligbedden en parasols voor u klaar. Verder treft u in Barcelo Margaritas een kapper, doktersservice, internetmogelijkheden, wasserette, klein winkeltje en een discotheek. Voor de kleintjes is er een miniclub en een speeltuintje.


Uw hotelkamer


De standaardkamers van Barcelo Margaritas zijn ruim en modern ingericht en voorzien van telefoon, satelliet televisie, airconditioning en een balkon met zitje. Minibar en kluisje zijn tegen betaling. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn.


Sport & Ontspanning


Tijdens uw vakantie in Barcelo Margaritas kunt u gebruik maken van tennis (avondverlichting tegen betaling), waterpolo, tafeltennis, fitness, minigolf en voetbal. Voor uw ontspanning kunt u tegen betaling gebruik maken van de sauna en massages. Het animatieteam verzorgd een uitgebreid animatieprogramma.


Verzorging


U verblijft in Barcelo Margaritas op basis van Halfpension; ontbijt en diner in buffetvorm.


Tegen toeslag All Inclusive; Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. In de middag diverse snacks. Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 - 23.00 uur. Tegen betaling: importdrankjes en alles na 23.00 uur.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Barcelo Margaritas Halfpension 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail