Apparthotel Fyna Afbeelding Apparthotel Fyna
Apparthotel Fyna **
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Apparthotel Fyna

**

Aparthotel Hotel Fayna

Spanje - Gran Canaria - Playa Del Ingles

Plaats

Spanje, Gran Canaria, Playa del Ingles

Ligging

Rustig, in een prachtige omgeving. Naar de mooi aangelegde boulevard is het ca. 250 m, naar het kilometerslange zandstrand ca. 400 m. Winkel en uitgaansmogelijkheden op ca. 500 m afstand.

Faciliteiten

Populair middenklasse complex met veel vaste gasten. In het onderhouden buiten het mooi aangelegde zoetwaterzwembad omgeven door zonneterrassen met ligbedden en parasols (inclusief) en een kleine tuin. Lobby met receptie, WiFi (tegen betaling). Spaanse categorie: 2 sleutel, 45 eenheden.

Verzorging

Op basis logies, logies/ontbijt of halfpension te boeken. Halfpension: ontbijt en diner in buffetvorm in hotel Fayna.

U verblijft

2-kamerappartementen type B (ca. 58m2, 1-3 personen) met woonkamer (slaapmogelijkheid 3e persoon), aparte slaapkamer, kitchenette met grote koelkast inclusief vriesvak, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, eethoek, telefoon, sat.-tv, huurkluisje, bad, wc en balkon of terras, ook voor alleengebruik. De 3-kamerappartementen type C (ca. 74m2, 2-5 personen), dezelfde faciliteiten zijn ruimer en met 2 aparte slaapkamers.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Apparthotel Fyna 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail