Appartementen Barbados Afbeelding Appartementen Barbados
Appartementen Barbados **
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

Appartementen Barbados

**


Ligging: Appartementen Barbados op Gran Canaria


In het centrum van Playa del Ingles gelegen met in de directe omgeving tal van winkels, restaurants en bars. Het zandstrand vindt u op korte loopafstand aan.


Faciliteiten: Appartementen Barbados


Barbados heeft 91 appartementen verdeeld over een gebouw met 4 verdiepingen, gelegen rondom het zwembad. Het complex beschikt over een receptie en 4 liften. U kunt een verfrissende duik nemen in het heerlijke zwembad alvorens van de Spaanse zon te genieten op uw ligbed of onder een parasol die te vinden zijn op het zonneterras. Voor kinderen is er een apart kinderbad en is er een binnenzwembad met kindergedeelte aanwezig. Bij het zwembad vindt u tevens de pool-snackbar met een gevarieerd aanbod aan drankjes en lekkere hapjes. In het complex is een supermarkt aanwezig.


Uw appartement:


Uw 2-kamerappartement, geschikt voor max. 4 volwassenen en 1 kind, is voorzien van 1 slaapkamer, woon-/eetkamer met slaapbank, volledig uitgeruste keuken met koelkast, vaatwasser, broodrooster, 2-pits kooktoestel, satelliet TV (tegen betaling), kluisje (tegen betaling), telefoon, badkamer met bad of douche en toilet. Alle appartementen hebben een balkon of terras met zitje.


Sport & Ontspanning:


Tegen betaling vindt u er biljart en op het strand diverse gemotoriseerde watersporten.


Verzorging: Appartementen Barbados


U verblijft op basis van logies.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Appartementen Barbados 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail