APTOS GUINEA Afbeelding APTOS GUINEA
APTOS GUINEA **
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Ingles

APTOS GUINEA

**


Ligging


Gunstig gelegen, op ca. 200 m van het zandstrand van Playa del Ingles. Op ca. 200 m vindt u de winkel-/uitgaanscentra Kasbah en Metro. Een supermarkt ligt op ca. 250 m.


Faciliteiten


Het appartementencomplex beschikt over een kleine lobby met zitjes, receptie (beperkte openingstijden 9:00-13:00 uur en 16:30-19:00 uur), liften, tegen betaling draadloos internet en internethoek, een snackbar. Er is een zwembad, apart kinderbad en een zonneterras met ligbedden, parasols en douches.


Verblijf op basis van logies


Wie zijn of haar vakantie doorbrengt in appartementen Guinea, verblijft op basis van logies in het appartementencomplex. Een supermarkt is op 250 meter afstand van het complex gelegen. Op de accommodatie zelf vindt u een restaurant en snackbar, waar u na een lange en warme dag op het strand even lekker een hapje en een drankje kunt doen. Er is een terras bij aanwezig en u heeft er de mogelijkheid om tv te kijken of even te poolbiljarten. Bij de receptie is nog een eenvoudig maar netjes ingerichte zithoek en er is ook nog een functioneel ingerichte lounge aanwezig.


Faciliteiten voor kinderen


Het is mogelijk om op de kamer kinderbedden bij te plaatsen. Verder is er bij appartementen Guinea een ovaal kinderzwembad van maximaal 45 centimeter diep. Het ligt alleen niet goed gescheiden van het diepere bad, dus houd uw kinderen goed in de gaten.


Klein zwembad met terras


Het strand en de zee zijn dan wel dichtbij, maar misschien wilt u af en toe ook wel eens zwemmen in een zwembad. Er is bij appartementen Guinea daarvoor een klein zwembad aanwezig van maximaal 12,5 meter bij gemiddeld 7 meter. Het beschikt over treden in het water en rondom het zwembad zijn een zwembadterras en een klein zonneterras; beide met gratis ligbedden en parasols. Het zwembad (en bijbehorend kinderbad) liggen onder straatniveau en er is een kleine tuin met subtropische begroeiing.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


APTOS GUINEA 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail