Riviera Beach en Spa hotels Afbeelding Riviera Beach en Spa hotels
Riviera Beach en Spa hotels
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Playa del Cura

Riviera Beach en Spa hotels


Ligging Het Riviera Marina Hotel ligt direct aan het strand van Playa del Cura en op ca. 150 meter van een aantal winkeltjes, restaurants en een supermarkt. Op ca. 900 meter afstand vindt u bovendien het bekende Amadores strand, een ca. 800 meter brede baai met gouden zand en kristalhelder water. Het centrum van Puerto Rico ligt op ongeveer 2 kilometer en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (ca. 150 meter).

Faciliteiten: Het 4-sterren hotel Riviera Marina telt 185 kamers verdeeld over een gebouw met max. 5 verdiepingen. U treft er een 24-uurs receptie met lobby en zitjes en liften. In het buffetrestaurant kunt u genieten van de heerlijke maaltijden. Voor een drankje kunt u terecht bij de pool-/snackbar of de gezellige Piano Bar (19.00-24.00 uur, live muziek op vrij-zat). In de tuin vindt u 2 zwembaden (met 2 geintegreerde jacuzzis) en 2 aparte kinderbaden (alle verwarmd in de winter). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Verder biedt het Riviera Marina Hotel u een minimarkt, internetfaciliteiten en een wasserette (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een speeltuintje. Wifi in de publieke ruimte beschikbaar (tegen betaling).

Uw hotelkamer: De standaardkamers (1-3 personen) in het Riviera Marina Hotel zijn modern ingericht en beschikken over airconditioning, flat screen satelliet televisie, een huurkluisje, telefoon en een balkon of terras met zitje. Badkamer met douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met (zij-)zeezicht (1-3 personen) boeken. Wilt u een ruimere kamer dan kunt u tegen een toeslag een Junior Suite (max. 2 volw. + 2 kind.) boeken, deze zijn gelijk aan de standaardkamers alleen ruimer en met een koelkast en magnetron.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (2 volw. + 2 kind.) met zeezicht, deze bestaan uit een woon-/slaapkamer met sofa bedden en kitchenette en een aparte slaapkamer. Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & ontspanning: Tijdens uw vakantie in het Riviera Marina Hotel kunt u gebruikmaken van tafeltennis, de fitness ruimte en beach volleybal. Biljart, tafelvoetbal en airhockey zijn tegen betaling. Voor wat ontspanning kunt u gratis gebruikmaken van de sauna en jacuzzis. Diverse massages zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een beperkt animatieprogramma.

Verzorging: U verblijft in het Riviera Marina Hotel op basis van All Inclusive volgens de volgende formule: ontbijt (07.30-10.00), lunch (13.00-15.00) en diner (18.30-21.30) in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-16.00) en koffie/thee en koekjes (16.00-18.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes van 10.00 tot 23.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: geimporteerde dranken en alle consumpties na 23.00 uur.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Riviera Beach en Spa hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail