Suns Gardens appartementen Afbeelding Suns Gardens appartementen
Suns Gardens appartementen **
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Maspalomas

Suns Gardens appartementen

**


Ligging


Op 2,5 km van het prachtige zandstrand van Maspalomas gelegen. Het commerciele centrum Faro 2 treft u op 600 m aan met tal van winkels, restaurants en bars. De bekende markt van San Bartolome vindt u op slechts 300 m. Op 100 m is er een bushalte.


Faciliteiten


Suns Garden heeft 42 appartementen en ieder appartement beschikt over 2 verdiepingen voor meer privacy. Er is een receptie aanwezig (op bepaalde tijden geopend). In de tuin ligt het fi jne zwembad met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Bij het zwembad vindt u de pool-snackbar en hier kunt u terecht voor verfrissende drankjes en lekkere snacks, pizzas en lichte maaltijden. In het complex is er een eigen supermarkt waar u verse producten kunt kopen.


Uw appartementen


Uw 2-kamerappartement, geschikt voor max. 2 volwassenen en 1 kind, bestaat uit 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping vindt u een slaapkamer en een complete badkamer met toilet. Op de benedenverdieping treft u een lounge/eetkamer aan met sofabed, TV (tegen betaling), een goed uitgeruste keuken met koelkast, 2-pitskooktoestel en een terras met zitje. Een kluisje kunt u huren.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Suns Gardens appartementen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail