Maspalomas Lago Afbeelding Maspalomas Lago
Maspalomas Lago ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Maspalomas

Maspalomas Lago

***

Ligging Maspalomas Lago

Maspalomas Lago heeft een zeer centrale ligging. 500 meter verderop vind u het centrum van Playa del Ingles en het strand van Maspalomas vindt u op 1500 meter. Op 400 meter afstand van uw accommodatie kunt u uitgebreid winkelen in het winkelcentrum Faro II en de golfbaan ligt 1 kilometer verderop.

Faciliteiten Maspalomas Lago

Maspalomas Lago beschikt over drie zwembaden waarvan een speciaal voor de kleintjes. Rondom de zwembaden staan ligbedjes en parasols voor u klaar waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Voor een drankje en wat te eten kunt u zich wenden tot pool/snackbar. Voor de kleintjes is er een speeltuintje. U kunt tegen betaling gebruik maken van draadloos internet in de bungalows en de publieke ruimtes.

Uw bungalow Maspalomas Lago

Uw bungalow is bestaat uit een woonkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer. Verder is de bungalow voorzien van een televisie, kitchenette met koelkast, internet en WiFi en een kluisje. Broodroosters en ketels zijn beschikbaar bij de receptie. Alle accommodaties hebben uitzicht op het zwembad of de tropische tuin van het complex.

Sport & Ontspanning Maspalomas Lago

Het complex biedt verschillende sport- en ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Zo kunt u (tegen betaling) gebruikmaken van de tennis- en squashbaan, het voetbalveld, fitness, biljart, tafeltennis, minigolf. Voor het optimale gevoel van ontspanning kunt u terecht in de sauna of u laten verwennen met een heerlijke massage.

Verzorging Maspalomas Lago

U verblijft op basis van logies of half pension. Schoonmaakservice is 5 dagen per week. Handdoeken worden 2 keer per week vervangen en het linnen 1 keer per week.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Maspalomas Lago 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail