Los Melocotones Afbeelding Los Melocotones
Los Melocotones **
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Maspalomas

Los Melocotones

**

Dit mooie hotel is ideaal voor mensen die er op uit willen. Huur een auto en verken het eiland of geniet van de heerlijke zon terwijl u aan de rand van het zwembad ligt.

Ligging Los Melocotones

  • Los Melocotones ligt op ca. 2,9 km van het Playa del Ingles-strand en op ca. 575 m van het centrum Faro II. Op ca. 3 km bevindt zich het Maspalomas-strand. Er is een bushalte op ca. 150 m en een supermarkt op ca. 200 m.

Kamerinformatie Los Melocotones

  • De netjes ingerichte 2- en 3-kamerbungalows zijn voorzien van een woon-/slaapkamer, eethoek, koffiezetfaciliteiten, tv en een huurkluisje. Tevens meerdere kookplaten, broodrooster, magnetron en een koelkast. De bungalows beschikken respectievelijk over een en twee aparte slaapkamer(s). Badkamer met bad of douche en toilet. De kamers beschikken over een terras met zitje.

Kenmerken Los Melocotones

  • Zwembad
  • Kinderzwembad
  • Nabij openbaar vervoer

Bijzonderheden Los Melocotones

  • Het hotel bestaat uit diverse gebouwen en beschikt over een receptie, lounge met tv, internet, minimarkt, kinderbad, zwembad en een terras met ligbedden en parasols. Er is poolbiljart en een speeltuintje. Enkele faciliteiten zijn tegen betaling en/of seizoensgebonden.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Los Melocotones 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail