Lopesan Baobab Resort Hotel Afbeelding Lopesan Baobab Resort Hotel
Lopesan Baobab Resort Hotel *****
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Maspalomas

Lopesan Baobab Resort Hotel

*****

Hotel Lopesan Baobab Resort

In hotel Lopesan Boabab Resort waant u zich in de totaal andere wereld van Afrika. Dit prachtige ruim opgezette resort geheel in Afrikaanse stijl biedt u moderne kamers, maar liefst 8 zwembaden in een prachtige subtropische tuin en Panchi World voor de kinderen. Het thema Afrika is echt tot in de kleinste details doorgevoerd.

In het 5-sterren hotel Lopesan Baobab waant u zich in de bijzondere wereld van Afrika. Dit is het nieuwste hotel van de bekende Lopesan keten, hier kunt u heerlijk ontspannen aan een van de vele zwembaden, diverse bars en a la carte restaurants met Afrikaanse specialiteiten.

Ook voor de kinderen zal het aan niets ontbreken, zo is er een Panchi World met 2 aparte kinderbaden en een miniclub.

Hotel Lopesan Baobab ligt op ca. 300 m van het strand van Maspalomas en de sfeervolle boulevard. Het exclusieve winkelcentrum Varadero ligt op slechts ca. 250 m.

Ligging

Hotel Lopesan Baobab is ideaal gelegen in Playa Meloneras, op ca. 300 m van het Maspalomas-strand met zijn bekende vuurtoren. Hier kunt u heerlijk slenteren over de sfeervolle boulevard met vele restaurants en winkels.

Het winkelcentrum Varadero bevindt zich op slechts ca. 100 m waar u uitstekend kunt winkelen. Verder vindt u in de directe omgeving diverse mogelijkheden om heerlijk te genieten van een terrasje, barretje of restaurant.

Faciliteiten

Al bij aankomst in de imposante lobby waant u zich meteen in Afrikaanse sferen! Dit hotel van de bekende Lopesan keten heeft het thema Afrika tot in de details doorgevoerd. Het hotel beschikt over een ruime lobby met receptie, met maar liefst 10 liften en tegen betaling een internethoek en wifi, gratis wifi in de lobby.

Uw drankjes kunt u gebruiken in een van de 5 bars, waaronder een bar met Afrikaanse koffiesoorten voor een heerlijk kopje koffie en poolbar. Tevens kunt u genieten van Afrikaanse specialiteiten in een van de 2 a la carte restaurants, daarnaast beschikt het hotel ook over 2 buffetrestaurant en een a la carte grill lunchrestaurant. Tegen betaling kunt u ook gebruik maken van roomservice en wasserijservice.

In de grote tropische tuin vindt u maar liefst 9 zwembaden. Hier zal het u aan niets ontbreken. Zo is er bijvoorbeeld een zwembad met zandstrand, watervallen en watergrotten. Op het zonneterras met ligstoelen, parasols en badhanddoekservice kunt u heerlijk genieten van de zon.

Sport & Ontspanning

Voor de sportievelingen onder ons is er darts, tafeltennis en volleybal. Tegen betaling kunt u in de omgeving gebruik maken van biljart, tennis, duiken en fietsverhuur.

Het enthousiaste animatie team staat garant voor volop plezier. Er is dagelijks animatie voor jong en oud, en iedere avond kunt u genieten van livemuziek en shows.

Kamers

Modern en zeer verzorgd ingericht met airco, flatscreen tv (ook BVN en Nederlandse zenders), minibar, huurkluisje en tegen betaling wifi. Badkamer met bad en aparte douche en een fohn. Balkon met zitje.

Verzorging

U verblijft in hotel Lopesan Baobab op basis van ontbijt of halfpension. Zowel het ontbijt als diner worden geserveerd in buffetvorm.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Lopesan Baobab Resort Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail