Hotel: Maspalomas Princess Afbeelding Hotel: Maspalomas Princess
Hotel: Maspalomas Princess
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Maspalomas

Hotel: Maspalomas Princess


Algemeen

Hotel Tabaiba Princess is een rustig hotel met mooie zwembaden en eilandjes, omgeven door een mooie tuin met palmbomen, gazons en watervalletjes. Het hotel heeft diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden en voor de kinderen is er een miniclub en speeltuin. Er zijn 2 uitstekende restaurants en de kamers zijn netjes en verzorgd. Het hotel ligt in een rustige buurt, maar toch op korte afstand van diverse winkel- en uitgaansgelegenheden en het strand.

Ligging

Hotel Tabaiba Princess ligt in een rustige buurt van Maspalomas op ca. 1.5 kilometer van het strand. Het luxe winkelcentrum FaroII met vele luxueuze winkels en gezellige bars en restaurants ligt op ca. 800 meter. De dichtsbijzijnde golfbaan ligt op 300 meter. De dichtsbijzijnde bushalte ligt op ca. 200 meter.

Faciliteiten

24-uurs receptie, liften, 1 buffetrestaurant, 1 a la carte restaurant, diverse winkeltjes, kapper, internethoek, pianobar, snackbar, verzorgde tuin met 4 grote zwembaden, met zandstrand, kinderzwembad, zonneterras met ligbedden en een speeltuin en miniclub. Er zijn verschillende sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals tennis, tafeltennis, biljart, minigolf, fitness, sauna, stoombad en massages. Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud met s avonds regematig shows en live muziek.

Kamers

Verzorgde tweepersoons kamer voorzien van airconditioning, tweepersoonsbed, telefoon, satelliet TV, minibar, kluisje en balkon of terras met meubilair. Badkamer voorzien van wastafel, douche, haardroger en toilet.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.
Klik voor de prijzen


Hotel: Maspalomas Princess 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail