Capri Afbeelding Capri
Capri *
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Maspalomas

Capri

*


Dit 1 ster complex is rustig gelegen, aan de rand van Maspalomas. De bungalows liggen in een prachtige tuin met kleurrijke begroeiing. Het complex biedt u diverse activiteiten zoals poolbiljart en tafelvoetbal. Tevens kunt u een verkoelende duik nemen in het mooie zwembad, of genieten van een drankje in de bar.


Ligging Capri



  • Rustig, aan de rand van Maspalomas, op ca. 3 km van het centrum van Playa del Ingles en op ca. 2,5 km van het strand. Het winkelcentrum Faro II bevindt zich op ca. 800 m. Er is een bushalte op ca. 400 m en er rijdt regelmatig een shuttlebusje van de accommodatie naar het strand.


Kenmerken Capri



  • Zwembad

  • Restaurant

  • Kinderzwembad

  • Bar

  • Kwaliteitssterren

  • Nabij openbaar vervoer


Kamerinformatie Capri



  • De verzorgd ingerichte 2-kamerbungalows zijn voorzien van woon-/slaapkamer met zitje, eethoek, tv en een huurkluisje. Kitchenette met twee kookplaten en een koelkast. De 2-kamerbungalows beschikken over een aparte slaapkamer. Badkamer met bad, douche en toilet. De bungalows beschikken over een terras met zitje.


Bijzonderheden Capri



  • De accommodatie bestaat uit meerdere gebouwen en beschikt over een receptie, bar, restaurant en een zwembad met apart kinderbad, zonneterras, ligbedden en parasols. Er is poolbiljart en tafelvoetbal. Voor kinderen is er een speeltuintje. Tevens is er een supermarkt en verhuur van autos. Enkele faciliteiten zijn tegen betaling.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Capri 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail