Hotel Concorde Afbeelding Hotel Concorde
Hotel Concorde ***
Bestemming: Vakantie Gran Canaria - Las Palmas

Hotel Concorde

***


Algemeen


Hotel Concorde ligt aan het strand van Las Canteras in Las Palmas. Het hotel beschikt over een buitenzwembad op een dakterras met een prachtig uitzicht. De ligging van het hotel is ideaal; in het centrum, aan het strand, en op loopafstand van een park en winkelcentrum. Hotel Concorde heeft een restaurant genaamd Mirador waar u terecht kunt voor het ontbijtbuffet en diner. Ook heeft het hotel meerdere bars.


Ligging


Hotel Concorde heeft uitzicht op zee, en ligt op slechts 50 meter van het strand van Las Canteras. Het hotel ligt in het centrum van Las Palmas, op slecht 600 meter van het Santa Catalina Park en winkelcentrum El Muelle. De haven Puerto de la Luz kunt u te voet bereiken binnen 10 minuten.


Faciliteiten


Restaurant, Bar, Receptie 24 uur, Kranten, Terras, Solarium, Buitenzwembad, Roomservice, Vergader-/feestzaal, Business-centrum, Wasserij, Stomerij, Strijkservice, Valutawissel, Autoverhuur, Excursiebalie, Fax / kopieerapparaat.


Kamers


Het hotel beschikt over 128 rookvrije kamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een satelliettelevisie en een minibar. De privebadkamer is uitgerust met een fohn en toiletartikelen.


Verzorging


Halfpension






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.
Klik voor de prijzen


Hotel Concorde 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail