SBH Club Paraiso Playa Afbeelding SBH Club Paraiso Playa
SBH Club Paraiso Playa ****
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Playa Desquinzo

SBH Club Paraiso Playa

****


SBH Club Paraiso Playa is rustig gelegen, direct aan zee met prachtig panorama-uitzicht, iets boven het kilometerslange fijne zandstrand van Playa de Esquinzo, middels een trap te bereiken.


Faciliteiten


Apart groot kinderbad, speeltuin en 6x per week BEACHY Club, samen met Beachy beleven de kinderen themadagen en nemen ze aan diverse leuke activiteiten deel.


Sport & Ontspanning


Hardcourt tennisbaan, tafeltennis en paddle-tennis, proefduik.


Verzorging


Ontbijtbuffet, uitslapersontbijt van 10.30-11.30 uur. Lunchbuffet en s avonds gevarieerd buffet met koude en warme gerechten. Showcooking en regelmatig thema-avonden. Snacks van 14.30-15.30 uur. In de namiddag koffie, thee en koekjes en/of cake van 15.30-17.30 uur en ijsjes voor de kinderen. Lokale alcoholische en niet-alcoholische drankjes zijn van 11.00-24.00 uur inbegrepen.


Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


SBH Club Paraiso Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail