Relaxia Jandia Luz Afbeelding Relaxia Jandia Luz
Relaxia Jandia Luz ***
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Jandia

Relaxia Jandia Luz

***

Relaxia Jandia Luz

In dit sfeervolle appartementencomplex is het volop genieten van een ontspannen vakantie. In de groene tuin met zwembad en poolbar kunt u heerlijk genieten. Het strand en het centrum liggen op loopafstand. Ideaal voor koppels van alle leeftijden die strand, lange strandwandelingen en een gezellig centrum en een rustige omgeving willen combineren. Relaxia Jandia Luz is niet voor niets een van de populairste accommodaties in Jandia.

Ligging

Relaxia Jandia Luz ligt centraal gelegen aan de hoofdstraat. Het strand van Morro Jable bevindt zich aan de overkant van het complex. Het centrum met winkels, restaurants en bars ligt op ca. 100 meter.

Faciliteiten

Er is een receptie met internethoek en wifi tegen betaling en een lobbybar. Rondom het zwembad is er een zonneterras met ligbedden en parasols en aan de poolbar kunt u een heerlijk verfrissend drankje bestellen. Naast de 2 bars kunt u voor de maaltijden terecht in buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner. Ook aan de kleinsten is gedacht. Voor de kinderen is er een apart kinderbad en een speeltuin waar ze hun energie kwijt kunnen.

Kamers

De 2-kamerappartementen zijn eenvoudig ingericht en voorzien van een woon-/slaapkamer met slaapbank, een aparte slaapkamer, kitchenette met koelkastje, broodrooster, magnetron, koffiezetapparaat. Verder is er een tv, huurkluisje, wifi (tegen betaling) en een badkamer met wastafel, toilet en een bad of douche. Daarnaast beschikken de appartementen over een balkon of terras met zitje. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen en 1 kind

Verzorging

U kunt in Relaxia Jandia Luz verblijven op basis van logies, logies en ontbijt, halfpension of zelfs all inclusive.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.
Klik voor de prijzen


Relaxia Jandia Luz 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail