Iberostar Playa Gaviotas Afbeelding Iberostar Playa Gaviotas
Iberostar Playa Gaviotas ****
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Jandia

Iberostar Playa Gaviotas

****



Het 4-sterren Hotel IBEROSTAR Playa Gaviotas is het vakantieadres voor families met kinderen. Geniet van de gezelligheid, het comfort, de vele faciliteiten en de goede keuken die IBEROSTAR Playa Gaviotas u te bieden heeft. Bovendien ligt dit kwaliteitshotel direct aan het mooiste zandstrand van Fuerteventura. Het hotel beschikt over een lobby met receptie, een winkeltje, een bowlingbaan, een gamesroom en wasserijservice. Buiten vind je 3 zwembaden en een zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (borg). In het nabij gelegen hotel IBEROSTAR Playa Gaviotas Park bevindt zich het wellnesscenter SPA Sensations THAI ZEN. Gasten vanaf 16 jaar kunnen hier tegen betaling genieten van de sauna, de jacuzzi, Turks bad of kiezen voor een van de vele massages. Sportieve gasten kunnen zich vermaken met aerobics, boogschieten, fitness en volleybal. Tegen betaling kunt u ook squashen, tennissen, bowlen en biljarten. Aan het strand bevindt zich een watersportcentrum waar je tegen betaling en op aanvraag kunt surfen en zeilen. Het hotel biedt ook een uitgebreid activiteiten- en animatieprogramma. Tevens is er gratis wifi in het gehele hotel.




Ligging:




Het hotel heeft een schitterend, breed en overweldigend strand. De gasten kunnen Jandia bereiken via een wandeling van 1,5 km over het strand.




Hotelfaciliteiten:




Het hotel biedt 206 wooneenheden. De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Voorzieningen als een kluis en een wisselkantoor zorgen voor een aangenaam verblijf. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi beschikbaar. Culinair genieten kan in een restaurant, een eetzaal en een bar. In de souvenirwinkel kunnen de gasten aandenkens en cadeautjes kopen. Er zijn ook winkels. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoren een krantenkiosk en een speelkamer. Voor gasten die met de auto komen, is een parkeerplaats beschikbaar. Ook een babysitter, kinderopvang en een wasserette worden geboden. De omgeving kan dankzij de fietsverhuur (tegen betaling) ook op de fiets worden verkend.




Kamers:




Voor gezinnen met kinderen zijn speciale familiekamers beschikbaar. Alle wooneenheden beschikken over airconditioning, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Meeste kamers hebben een balkon of een terras. Tot de voordelen van enkele accommodaties behoort het zijdelings uitzicht op zee. De wooneenheden beschikken over afgescheiden slaapkamers. Kinderbedjes zijn voor de kleine gasten beschikbaar. Tot de faciliteiten in alle woonheden behoren een kluis en een minibar. Tot de faciliteiten van de wooneenheden behoort een koelkast. Een telefoon en een televisie ronden het voorzieningenaanbod af. Op alle kamers zijn pantoffels aanwezig. In de badkamers zijn een bad, een bubbelbad, een haardroger en badjassen aanwezig.




Sport/entertainment:




Een verfrissende duik in het binnen- of buitenbad zorgt voor verkoeling op hete dagen. Ter ontspanning staan ligstoelen klaar onder de parasols op het zonneterras. In het bubbelbad komen de spieren helemaal tot rust (tegen betaling). Er is ook een (snack-)bar aan het zwembad. Het hotel biedt met jeu de boules, beachvolleybal, basketbal en boogschieten en tegen betaling met fietsen/mountainbiken en tennis meerdere sportmogelijkheden in de vrije natuur. Tot de watersportactiviteiten behoren zeilen en (tegen betaling) ook duiken. Het hotel biedt vele mogelijkheden voor sportieve indooractiviteiten, zoals een fitness-studio, tafeltennis, bowling en gymnastiek en tegen betaling biljart en squash. In het hotel worden wellnessaanbiedingen zoals een spa aangeboden. Tegen betaling kunnen de gasten nog genieten van talrijke andere behandelingen, waaronder een sauna, een stoombad, een schoonheidssalon en massagebehandelingen. Tot het verdere vrijetijdsaanbod voor de gasten behoren een animatieprogramma, een entertainmentprogramma voor kinderen en een miniclub.




Eten en drinken:




Het hotel biedt een waaier aan mogelijkheden. Te boeken zijn: ontbijt, lunch, diner en all-inclusive. Het hotel biedt daarnaast ook snacks aan. Er worden alcoholvrije dranken en alcoholische dranken geserveerd.




Belangrijk!




De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extras die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.




Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.
Klik voor de prijzen


Iberostar Playa Gaviotas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail