Hotel IFA Altamarena Afbeelding Hotel IFA Altamarena
Hotel IFA Altamarena ****
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Jandia

Hotel IFA Altamarena

****


Ligging Altamarena


Het hotel ligt centraal, in een rustige omgeving van Jandia en op ca. 50 m afstand van het zandstrand.


Faciliteiten Altamarena


Lobby met receptie, liften, tv-ruimte, tegen betaling internethoek, gamesroom, poolbar, buffetrestaurant en een wasserijservice. Tropische tuin met 2 zwembaden met zonneterras met ligstoelen en parasols. Tegen betaling badhanddoekservice.


Sport & Ontspanning Altamarena


Aerobics, boogschieten, tafeltennis en aquarobics. Tegen betaling biljart, paardrijden en tennis. Tevens zijn er tegen betaling diverse watersporten op het strand mogelijk. Uitgebreid animatieprogramma voor zowel kinderen als volwassenen (overdag en s avonds). Jacuzzi.


Kinderen Altamarena


Apart kinderbad, miniclub (4 t/m 12 jaar) en tegen betaling babysitservice.


Kamers Altamarena


Verzorgd inrichte kamers met airco, tv, minibar en huurkluisje. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon of terras met zitje (max. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A1B/2B).


Kamer zeezijde Als de kamer, echter aan de zeezijde (max. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A1A/2A).


Voordeelkamer Als de kamer, echter voordeliger geprijsd (2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A2W).


Junior suite Als kamer, echter ruimer (max. 3 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A2C/3C).


Familiekamer 2-4 pers. Als kamer, echter ruimer en met een extra slaapbank (max. 3 volw. + 1 kind /m 12 jaar) (A2D/3D).


Familiekamer zeezijde 2-4 pers. Als de familiekamer, echter aan de zeezijde gelegen (max. 3 volw. + 1 kind /m 12 jaar) (A2G/3G).


Verzorging Altamarena


All Inclusive.


All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 11:00-24.00 uursnacks van 11:00-13.00 uurafternoon tea van 15:00-16:00 uur






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Hotel IFA Altamarena 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail