Hotel Aquamarin Afbeelding Hotel Aquamarin
Hotel Aquamarin ***
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Jandia

Hotel Aquamarin

***

Ligging

Rustig, op slechts ca. 300 m van het mooie, kilometerslange zandstrand en verschillende winkel- en amusementsmogelijkheden.

Faciliteiten

Klein, door een Duitse familie gerund, hotel. Mooi aangelegd zwembad met gezellig zonneterras met ligstoelen en parasols (inclusief). Uitnodigende receptie met WiFi (inbegrepen), tv-hoek, bar en restaurant. Spaanse categorie: 1 sleutel, 17 kamers.

Verzorging

Ontbijtbuffet, s avonds uitgebreide menukeuze.

Sport

Gerenommeerde Ocean World duikschool direct in het hotel met een uitgebreid aanbod aan duiklessen speciaal voor beginners en gevorderden.Hotelgasten krijgen korting op de prijzen voor het duiken. Nieuw in het programma; RYA Training Center (internationaal geldige opleiding sportbootvaarbewijs volgens de Royal Yachting Association).

U verblijft

Kamers type A met 2 gescheiden gemetselde, stenen bedden, telefoon, sat.-tv, WiFi (incl.), huurkluisje, minibar, douche, wc en balkon of terras, max. bezetting: 2 volwassenen. Kamers type B met gemetseld tweepersoonsbed en zithoek met slaapbank voor 3e persoon. Ook kamers voor alleengebruik.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.
Klik voor de prijzen


Hotel Aquamarin 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail